Nucci došao na nastup sa steznikom! Reper o Devitovom bahaćenju sa satom od 70.000 evra: Mene lože nekretnine

04.09.2021

12:25 >> 12:26

0

Igor Panić se pojavio na sinoćnom Music Week festivalu u odličnom raspoloženju, a za pmedije je izjavio šta misli o svojim kolegama

Nucci došao na nastup sa steznikom! Reper o Devitovom bahaćenju sa satom od 70.000 evra: Mene lože nekretnine
Copyright Igor Panić Nucci ATAImages/Antonio Ahel

Popularnost Igora Panića, mlađoj populaciji poznatijeg kao Nucci raste iz dana u dan. Mnogi bi rekli da je slavu stekao preko noći, ali on kaže da je situacija ipak drugačija.

On je sinoć nastupao na Music Week festivalu, a za predstavnike sedme sile, među kojima je bila i ekipa 24sedam otkrio je da li mu prija popularnost, ali i da li ima tremu da nastupa pred beogradskom publikom.

– To ljudima deluje da je preko noći, ali ima tu 10 godina rada. Smatram da sam i poslovno i privatno zreo za ovo. Da sam predvideo sve ovo (popularnost), jesam, ali ne u ovoj količini. Drago mi je da je tako – kaže Nucci i govori da je uzbuđen zbog nastupa:

Igor Panić Nucci, Antonio Ahel/ATAImages

– Imam tremu, ja volim festivale, ali ovo je ipak Beograd, grad u kojem sam odrastao i izgradio ovo što jesam. Osećam neku odgovornost, tako da imam malu, zdravu tremu.

– Nucci je snimio pesmu sa kolegom Mihajlom Veurovićem Vojažom koju je publika odlično prihvatila, a reper objašnjava da mu je bilo zadovoljstvo raditi sa Veruovićem.

Vojaž Music Week 24sedam/Danilo Krša

– Vojaž i ja se znam dugo, bilo je sve lako, nikad brže nisam odradio pesmu i spot. Pripremamo još nešto, biće bolje od ovoga. Sa Vojažom je uvek lako, sa njim sam i u avionu i kombiju.

S obzirom na to da je imao peh na jednom od nastupa, kada je povredio nogu reper otkriva kako se sada oseća i kakva je bila terapija.

– Noga mi se još nije oporavila do kraja. To mi je bio dvanaesti nastup zaredom, i bukvalno sam hodao po bini i telo me izdalo. Povredio sam nogu i išao na terapije. Led sam koristio, bio sam prikovan za krevet i ležao na njemu. Ubrzana terapija, ležao sam na onom krevetu, jako dugo, ne ponovilo se nikada. Nosim steznik kako se ovo više ne bi ponovilo – oktrio je Nucci.

Za razliku od svog kolege Devita koji je iskeširao za sat 70.000 evra, Nucci kaže da najviše ulaže u hranu, ali da nema ništa protiv onoga u čemu uživaju ostali pevači.

Devito Music Week 24sedam/Danilo Krša

– Mene lože nekretnine (smeh). Meni je taj sat top, što da ne. Možda nije neki moj fazon, svaka čast Devitu, nemam ništa protiv. Najviše trošim na hranu – kaže on.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike