Ksenija se vratila bivšem u zagrljaj? Pevačica okončala romansu sa glumcem

12.10.2021

16:57

0

Članica grupe „Hurricane” retko govori o svom emotivnom životu, a za Nikolu je svojevremeno kako ga vidi kao životnog saputnika

Ksenija se vratila bivšem u zagrljaj? Pevačica okončala romansu sa glumcem
Ksenija Knežević - Copyright Instagram printscreen/ksenia.knezevic

Ksenija Knežević, jedna od atraktivnih pevačica grupe „Hurricane”, ponovo je u zagrljaju svog bivšeg dečka Nikole. Naime, pre nekoliko nedelja je osvanula vest u domaćim medijima da je Uraganka svog dugogodišnjeg dečka ostavila zbog mlade glumačke nade Pavla Mensura.

Kako su mediji navodili, razlog raskida Ksenije i Nikole, bio je taj što su se emotivni partneri u poslednje vreme udaljili.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Vezu su okončali u miru, a pevačica se nosila mišlju da će neko vreme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac Pavle Mensur - rekao je tada izvor za medije, ali nakon samo nekoliko dana, situacija se promenila i pevačica se vratila bivšem. 

U prilog ovim navodima, govori i najnovija Nikolina objava na Instagramu, gde je on objavio zajedničku fotografiju sa Ksenijom na kojoj je ljubi. Iz priloženog se može videti da je pevačica ta koja ih je fotografisala, a po svemu sudeći, uživala je u njegovom zagrljaju.

Instagram printscreen/todorovic.nmr
 

Ksenija se povodom novonastale situacije nije oglašavala, a svojevremeno je o Nikoli imala samo reči hvale i isticala da ga vidi kao partnera za čitav život. 

- Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike