Ksenija Knežević se oglasila za 24sedam: Prvi put progovorila o novom dečku!

15.09.2021

16:47 >> 19:15

0

Svi su čekali da čuju i njen komentar na vezu sa sinom čuvenog glumca

Ksenija Knežević se oglasila za 24sedam: Prvi put progovorila o novom dečku!
Ksenija Knežević, Antonio Ahel/ATAImages

Ksenija Knežević, članica ženskog sastava “Hurricane” raskinula je petogodišnju vezu. Iako su mnogi mislili, a i ona sama je pričala da će se udati za svog tadašnjeg dečka, to se neće desiti, a kako se navodi, razlog za raskid je to što su se udaljili. Međutim, lepa Uraganka nije dugo tugovala već se upustila u novu ljubavnu avanturu.

Kako svi domaći mediji pišu, Ksenija je započela vezu sa glumcem Pavlom Mensurom, inače sinom Irfana Mensura.

Pavle Mensur, Ataimages / Antonio Ahel

Ksenija se sada prvi put oglasila i to za 24sedam, a pevačica nije htela ni da potvrdi ni da demantuje da je započela novu vezu.

pročitajte još

– Sve što je vezano za moj ljubavni, tj. privatan život, ne bih komentarisala već su zadržati za sebe – rekla je Ksenija.

Inače, kako je Ksenija raskinula petogodišnju vezu, tako je i njen dečko stavio tačku na ljubav sa koleginicom. On je imao romansu sa glumicom Ivanom Zečević, a njihov odnos su mnogi smatrali sudbinskim. Ipak, posle dve i po godine ljubavi rešili su da se raziđu, ali o raskidu nisu hteli da pričaju.

Ksenija Knežević ATAImages/Antonio Ahel

Ksenijin otac Nenad Knežević Knez oglasio se za domaće medije, te istakao da mu je sreća njegove ćerke najbitnija.

– Meni je njena sreća najvažnija, ako je ona srećna i ja sam. Pavla nisam imao priliku da upoznam – priznao je Knez za Pink.rs.

Nenad Knežević Knez, Antonio Ahel/ATAImages

Kako se navodi, prvi susret Ksenije i Pavla bio je odlučujuć. Glumac se pevačici udvarao na džentlmenski način, a nedavno je prisustvovao i njenom nastupu na „Music Week” festivalu, gde ju je iz publike posmatrao sa osmehom na licu.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi