Gledamo ih kao mlađe sestre, one još uvek nemaju nastupe: Uraganke o konkurenciji sa Hurricane Junior

01.08.2021

07:15 >> 08:31

0

U intervjuu za 24sedam Sanja, Ivana i Ksenija otkrivaju da li se pribojavaju da će im naslednice ukrasti slavu, ali i da li će snimiti zajedničku pesmu

Gledamo ih kao mlađe sestre, one još uvek nemaju nastupe: Uraganke o konkurenciji sa Hurricane Junior
Copyright Privatna arhiva

Popularna grupa „Hurricane” koju čine tri atraktivne devojke Sanja VučićKsenia Knežević i Ivana Nikolić, dobila je svoje naslednice Hurricane Junior, u čijoj postavi su Bojana Radovanović, Milica Runjo, Jovana Radić i Lara Grbić.

Osim raskošnog glasa kojim se svaka od njih može pohvaliti, ove devojke nose titulu najlepših pevačica na sceni. Izuzetno su lepe, ambiciozne, imaju identičan stajling, a ekipa 24sedam je razgovarala o sličnostima i konkurenciji među njima. I Seniorke i Juniorke kažu da među njima nema zle krvi, već da je svaka svakoj podrška, te da mlađa generacija želi da postigne uspeh ove starije.

Kako vam se dopadaju vaše naslednice – članice grupe Hurricane Junior?

– Odlične su. Mlade, talentovane devojčice pred kojima je sigurno sjajna karijera. Vredne su, trude se, što je jako bitno tako da samo reči hvale imamo za njih.

Privatna arhiva

Kako ste reagovale kada ste saznale da postoji grupa devojaka koja će se zvati isto kao i vi?

– S obzirom na to da je Hurricane Junior grupa nastala od strane našeg producenta Zorana, nama se dopala ta ideja a u skladu sa tim i ime grupe. U Srbiji do sad nije postojala grupa za mlađu publiku tako da mislimo da je ovo pun pogodak. One su idealne za mlađu publiku koja nas prati tako da će sad mlađe generacije moći da odrastaju uz svoje godište, što svakako ne mora da znači da sve generacije ne mogu da slušaju i nas i njih.

Da li ste imale komunikaciju sa njima, o čemu ste pričale?

– Jesmo. Prvenstveno smo se upoznale sa njima, ispričale su nam malo o sebi i moramo da kažemo da su sve odlični đaci u školi. Pametne su i jako vredne.

Da li su vam tražile savet u vezi nastupa, pesama?

– One neće nastupati jer još idu u srednju školu, ali smo im pričale kako to generalno funkcioniše kad su u pitanju nastupi. Sve četiri odlično pevaju, ali svakako da ako im bilo kakvi saveti u vezi toga budu potrebni, uvek ce moći da nam se obrate. Mi smo svi u jednom timu i gledamo ih kao mlađe sestre.

Hurricane Profimedia

Imate identične ukuse za stajling, pevate isti žanr, da li se brinete da će vam Hurricane Junior ukrasti slavu?

– Apsolutno nema brige oko toga jer su one kao grupa namenjene za mlađu publiku i mi im od srca želimo da uspeju da osvoje simpatije svoje generacije, a na odličnom su putu ka tome.

Da li ih gledate kao konkurenciju?

– Ne gledamo ih kao konkurenciju. Naprotiv. One su potpuno nešto drugačije od nas tako da imaju našu podršku.

Da li postoji mogućnost da snimite zajedničku pesmu?

– Za sad nemamo u planu ali nikad se ne zna. Zašto da ne.

Antonio Ahel/ATAImages

U kojoj od njih vidite sebe?

– Njih je četiri, a nas je tri, ali definitivno su iste kao mi u trudu, radu, želji da uspeju, ambiciji i to je najbitnije. Preslatke su, talentovane tako da sve imaju – pričaju Sanja, Ksenija i Ivana za 24sedam.

Iako su četiri devojke koje čine grupu Hurricane Junior veoma mlade, one imaju iskustvo u muzičkom svetu preko dečijih festivala i takmičenja i spremne su da ostave veliki pečat na javnoj sceni.

Uraganke su Bojani, Jovani, Milici i Lari uzor, a kako kažu oduševljava ih njihova spontanost i duhovitost, čemu će i one težiti.

Odakle ideja za naziv grupe Hurricane Junior?

– Naš producent Zoran koji je i producent grupe Hurricane je došao na tu ideju. Želeo je da osnuje još jednu grupu za mlađu publiku, tako da smo mi na taj način ušle u Hurricane family.

Privatna arhiva

Kako ste došle na ideju da osnujete grupu?

– Izabrane smo od strane producenta i njegovog tima na kastingu koji je bio zatvorenog tipa. Srećne smo sto su baš nas izabrali i prezahvalne na tome.

Da li su vam one uzor? Šta vam se najviše dopada kod svake od njih?

– Svakako jesu. One su sa zaslugom tu gde jesu i ponosne smo što smo deo Hurricane porodice. Sve nam se dopada (smeh). Od njihovog izgleda, preko pevanja do toga da su toliko prirodne, opuštene i u svakoj situaciji vrlo spontane. Duhovite su jako i uvek nam je zanimljivo da gledamo i slušamo njihove intervjue – pričaju uglas Bojana, Milica, Jovana i Lara.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike