Na sudu isplivali novi dokazi u Mustafinu korist? Veliki preokret u Emininom suđenju s bivšim

12.10.2021

16:20

0

Autor: M. Gudžulić

Prigovor turskog pevača je prihvaćen, pa je tako slučaj i odložen. Naredno ročište je zakazano za 20. januar

Na sudu isplivali novi dokazi u Mustafinu korist? Veliki preokret u Emininom suđenju s bivšim
Copyright Emina Jahović ATAImages/Antonio Ahel

Mnogi su se iznenadili pošto se pročulo da Mustafa Sandal, pevač i bivši suprug Emine Jahović, navodno i više od dve godine nije plaćao alimentaciju, a pošto je pevačica podnela tužbu - on je uzvratio istom merom. Kako mediji trenutno prenose, u obrazloženju je naveo da je ona bolje zarađivala od njega zahvaljujući kozmetičkom brendu, dok on nije bio u mogućnosti da se bavi svojim poslom zbog pandemije.

Priča bi, međutim, mogla da krene sasvim drugačijim tokom, ako je verovati poslednjim informacijama sa Bosfora. Naime, iako je u ovakvim slučajevima turski sud obično na strani žene, postupak je zaustavljen, prenosi „Espreso". Sandal je u međuvremenu dostavio nadležnima izvode iz banke, a 62 priznanice pokazuju da je Jahovićevoj uplatio ukupno 968.000 turskih lira. Takođe, posle razvoda je bivšoj supruzi uplatio i 750.000 lira za najam vile u kvartu Čibuklu Vadi.

Sud je prihvatio Mustafin prigovor i odložio slučaj, a naredno ročište zakazano je za 20. januar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Emina je, inače, u tužbi navela da je „Mustafa preneo svoju nekretninu na majku godinu dana pre razvoda“. Međutim, u službenoj evidenciji nigde se ne pominje ime njegove majke Tulin Ileri, koja je, ističu turski portali, prodala svoju kuću u Ulusu dok je par još bio u braku. U to vreme se pričalo da je na Eminin nagovor Mustafa potrošio milion i po dolara na renoviranje objekta i da se njenoj svekrvi to baš nije dopalo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike