Bratu Mirsadu dugujem sve! Emina Jahović posle smrti oca veću podršku od njega nije imala

23.06.2021

18:44 >> 18:23

0

Bratu Mirsadu dugujem sve! Emina Jahović posle smrti oca veću podršku od njega nije imala
Copyright Emina Jahović ,,Ekskluzivno" screenshot

Kada je Eminin otac, Nusret Jahović, iznenada preminuo, pevačica je bila još mala. Svojevremeno, za medije je istakla kako će je taj gubitak zauvek boleti i uglavnom izbegava da govori javno o porodičnoj tragediji, koliko joj je teško pala. Sada, međutim, otkrila je da je tada, kada joj je bilo najteže, njen brat Mirsad odigrao veliku ulogu u njenom životu, te da će mu zbog toga biti zauvek zahvalna.

Od njega, veće joj podrške nije bilo, kao i njenoj sestri.

Pročitajte još:

– Dugujem mnogo, mi dugujemo mnogo bratu. Sestra i ja. Zato što nam je on omogućio, u tim trenucima posle smrti našeg oca, da prođemo kroz neke stvari – rekla je Emina za „Ekskluzivno”, pa nastavila: Ne samo materijalno, ali i tako i psihički smo imali osećaj da nas neko štiti. I dan-danas, kada me on pozove, ja imam neki strah da nisam nešto pogrešila. Mirsad je stvarno odigrao veliku ulogu u mom životu – zaključila je Jahovićeva.

Podsetimo, pošto je jednom prilikom objavila jednu staru porodičnu fotografiju, medijima je ispričala da se cela porodica sa Jahovićevom smrću veoma teško nosila.

– Moj otac nas je rano napustio i majka je morala da radi u ordinaciji. Njegov gubitak će me zauvek boleti. Mislim da majka i dalje ne može da se pomiri s tim. To je bilo lakše za njega, a teže za nas – istakla je pre oko četiri godine.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike