Emina Jahović se požalila da njen bivši ne ispunjava sve obaveze: Imamo probleme, sud će to da reši

08.03.2021

13:29 >> 13:14

0

Autor: D. Božović

Pevačica i Mustafa su se razveli pre tri godine, a sada je ona priznala da joj on duguje veliku količinu novca

Emina Jahović se požalila da njen bivši ne ispunjava sve obaveze: Imamo probleme, sud će to da reši
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Emina Jahović razvela se od supruga Mustafe Sandala, ali nikada nije govorila da među njima postoje nesuglasice, ali više nije želela da ćuti. Sada je pevačica prvi put nakon okončanja braka priznala da njih dvoje imaju probleme poput onih da njen bivši nije izmirio dugove za koje su se dogovorili da obavi. Iako je za decu uvek tu, postoji mnogo toga što Mustafa nije ispoštovao, zbog čega je Emina kivna na njega.

– Tužno je da posle dve i po, tri godine, imamo neke probleme. Tačno je da imamo probleme, ja sam ostavila da sud to reši – počela je Emina u uključenju u jutarnji program televizije Prva.

Kako kaže sve obaveze koje se odnose na zajedničke sinove – Jamana i Javuza koje su dobili u braku, Mustafa ispunjava.

Emina Jahović ATAImages/Antonio Ahel

– Što se tiče finansijskog segmenta, on je tu za decu, ali trebalo je da ispuni i neke druge stvari, a to nije radio. On to nije ozbiljno shvatio očigledno. Ovde zakon ozbiljno štiti žene, što je jako lepo i verujem da će biti sve ok i da ćemo se na kraju dogovoriti – dodala je pevačica.

Podsetimo, Emina i Mustafa razveli su se pre tri godine, a pevačica je nedavno odlučila da obelodani da joj bivši muž duguje veliku sumu novca, budući da nije redovno izmirivao svoje obaveze nakon okončanja braka.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti