Emina Jahović o neplaćenim alimentacijama bivšeg: On ima novac, tražim pravdu

05.08.2021

11:18 >> 12:16

0

Mustafa Sandal pevačici treba da isplati troškove letovanja, rentiranje vozila, platu za vozača, kao i zdravstveno osiguranje dece

Emina Jahović o neplaćenim alimentacijama bivšeg: On ima novac, tražim pravdu
Copyright Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sandal sude se zbog toga što biznismen nije obavljao svoju dužnost i plaćao alimentaciju za sinove koje su dobili u braku. Sav teret je navodno pao na pevačicu i ona sama snosi sve troškove za neslednike – Jamana i Javuza.

Iako je nakon razvoda delovalo da su Emina i Mustafa ostali u prijateljskim odnosima, te da su zajedno išli i na putovanja sa sinovima Jamanom i Javuzom, sve je šokirala izjava pevačice da njen bivši suprug dve godine nije plaćao alimentaciju za decu i da je zbog toga bila primorana da pravdu potraži na sudu.

Foto: Printscreen Instagram

– Ne govorim o osobi čija finansijska situacija nije dobra i koja je u nevolji. Sve u životu je za nas ljude. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da nije. Postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Cela moja borba nije samo za mene, već za to da ova razmera pravde deluje u korist svih žena u ovoj situaciji – rekla je Jahovićeva nedavno u razgovoru za turski list “Posta”.

I dok Emina nema lepe reči za bivšeg, on nikada nije izneo bilo šta što bi moglo negativno da se protumači.

Emina Jahović ATAImages/Antonio Ahel

– Šta god da kažem, mogli biste pogrešno da shvatite. Zato mi oprostite. Ipak, ono što želim da istaknem je činjenica da je Emina majka moje dece i ja je izuzetno poštujem. Što se sinova tiče, uvek sam tu za njih. Vodim ih u školu kajt surfinga, igramo razne igre… Provodimo kvalitetno vreme zajedno – rekao je nedavno turski biznismen za tamošnje medije na temu suđenja sa Eminom, te u istom maniru odgovorio na pitanje u kakvim je odnosima sada sa Jahovićevom.

ATA Images/Antonio Ahel/Instagram

– Kao što sam rekao, ona je majka moje dece. Ne očekujte da ću reći bilo šta što bi moglo da uvredi nju ili naše sinove.

Sandal je objasnio da mu ne smeta što su Jaman i Javuz najveći deo vremena sa Jahovićevom.

– Nemamo problem sa tim, lako smo se dogovorili. Oboje činimo sve što je potrebno da naša deca budu srećna. Viđamo se vrlo često.

Emina Jahović ATAImages/Antonio Ahel

Podsetimo, Emina i Mustafa razveli su se pre tri godine, a pevačica je nedavno odlučila da obelodani da joj bivši muž duguje veliku sumu novca, budući da nije redovno izmirivao svoje obaveze nakon okončanja braka. Trebalo je da Mustafa snosi troškove letovanja, rentiranje vozila i platu za vozača, zdravstveno osiguranje dece i da dodatno plaća oko 1.700 evra Emini, za njene troškove, te 1.130 evra za sinove.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike