Dismorfofobija je pakao! Megan Foks važi za veliku lepoticu, ali samu sebe vidi potpuno drugačije

12.10.2021

15:44

0

Glumica je mnoge ostavila bez reči pošto je priznala koliko je u stvari nesigurna, iako još otkako se pojavila nosi „titulu" jedne od najlepših žena na svetu

Dismorfofobija je pakao! Megan Foks važi za veliku lepoticu, ali samu sebe vidi potpuno drugačije
Megan Foks - Copyright Profimedia

Iako poznata kao jedna od najlepših žena, Megan Foks i te kako muči telesna dismofrija. Psihički poremećaj poznat i kao dismorfofobija karakteriše doživljaj osobe da su delovi njenog ili njegovog tela neadekvatni, ružni - deformisani, bez obzira na to što u je realnosti taj „nedostatak" koji nekoga preokupira u stvari jedva vidljiv ili čak i nepostojeći.

- Vidimo tako nekoga, pa razmišljamo koliko je ta osoba lepa, pa koliko li joj je zbog toga i život lakši - počela je u zajedničkom intervjuu s dečkom za britanski „GQ Style" Megan, nakon čega je i Mašin Gan Keli otvorio dušu.

- Telesna dismofrija me baš muči. Veoma sam nesigurna, kada je moj izgled u pitanju - dodala je ona, pa mnoge svakako iznenadila.

Ovaj poremećaj, inače, na pojedinca može da utiče i toliko da ga „otera" u depresiju, „osakati" mu društveni život, kao i emotivni, napominju dalje strani mediji. Jedno vreme, inače, Megan zbog brojnih pisanja akonto njenog izgleda nije htela da se oglašava javno, niti čak i da izlazi iz kuće.

- Ona mi je pomogla da shvatim da traumu i te kako možeš da prevaziđeš - nadovezao se u razgovoru novi izabranik Foksove, koji ne krije koliko je zaljubljen u glumicu i koliko je srećan otkako je baš sa njom u vezi.

Megan Foks Profimedia
 

Podsećanja radi, Megan Foks i Mašin Gan Keli postali su par po boljem upoznavanju na setu za „Midnight In The Switchgrass", 2020. godine. Inače, po prvi put su ugledali jedno drugo nekoliko godina ranije na jednoj žurki u Los Anđelesu, ali među njima se tada ništa nije desilo. I jedno i drugo, inače, tvrde da se ne sećaju tog viđanja, ali lepotica priznaje da joj je „u sećanju ostao jak miris marihuane".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike