Šta je sa nosom? Megan Foks se pravdala da nije radila korekcije, fotografije govore drugačije

18.09.2021

16:44 >> 17:06

0

Autor: D. Božović

Glumica je ranije negirala da je radila usne i obraze

Šta je sa nosom? Megan Foks se pravdala da nije radila korekcije, fotografije govore drugačije
Megan Foks, Profimedia

Glumica Megan Foks je svojim pojavljivanjem na Met Gali izazvala veliku pažnju javnosti, kako zbog svog stajlinga, a tako i zbog sukoba koji je njen dečko Mašin Gan Keli imao sa Konorom Mekgregorom. Mnogi su komentarisali i izgled ove lepe glumice ističući da je prilično promenila svoj izgled, te da je radila estetske korekcije.

Megan Foks i Mašin Gan Keli, Foto: Profimedia

Međutim, Megan nije saglasna sa mišljenjem svojih pratilaca, a jednom prilikom je priznala da se ne oseća tako izazovno kako je mediji predstavljaju.

Megan Foks, Profimedia

– Nisam uzbuđena oko svog izgleda. Kosa i oči su mi okej. Preniska sam. Generalno nikad ne mislim da sam ičega vredna. Imam osećaj da mi se svi rugaju. Ne volim se previše – rekla je Megan, koja je negirala da je radila korekcije na svom telu.

– Jasno se može videti da su moje usne moje usne – rekla je Megan 2010. godine kada su je upitali je li ikada koristila injekcije za popunjavanje usana, te uz to demantovala korišćenje botoksa kao i korigovanje obraza.

Megan Foks, Profimedia

Obožavaoci njenog dela i lika počeli su da sumnjaju u istinitost njenih izjava od kad se pojavila na Met Gali u septembru ove godine. Osim obraza, mnogi su primetili i da je njen nos drugačiji u odnosu na period od pre 15 godina.

Megan Foks, Profimedia

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam