Buran život Megan Foks: Borim se sa kompleksom niže vrednosti, u stalnom sam strahu od ismevanja

26.09.2020

18:47 >> 20:27

0

Glumicu su deca u školi često zadirkivala, toliko da je i danas to muči

Buran život Megan Foks: Borim se sa kompleksom niže vrednosti, u stalnom sam strahu od ismevanja
Copyright Megan Foks Profimedia

Megan Foks ćerka je Glorije Darlin i Frenklina Tomasa Foksa, koji su bili toliko strogi da joj nisu dozvoljavali da svoje prijatelje pozove kući, a kasnije i da ima dečka. Ovaj podatak mnoge je iznenadio kada se ,,zvezda rodila gotovo preko noći” – pošto se pojavila u jednom muškom časopisu koji ju je ujedno i proglasio najse*sepilnijoim ženom na svetu 2008. godine. Sve je, naime, ličilo na pobunu atraktivne crnke, koja se konačno domogla trona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Jan 19, 2020 at 12:51pm PST

Roditelji su joj se razveli kada je imala tri, a već sa pet godina krenula je na glumu i ples. Katoličku školu završila je na Floridi, a deca su je toliko zadirkivala da ju je i dan-danas od toga strah.

– Patim od kompleksa niže vrednosti i u stalnom sam strahu od ismevanja – ispričala je u jednom intervjuu pa istakla kako je veoma ranjiva, ali i agresivna.

Sa majkom je živela sve dok nije skupila dovoljno novca da krene u samački život. U 17. se preselila u Los Anđeles sa dečkom, a njegovo ime nikada nije htela da otkrije.Prema pisanju stranih medija, živela je skromno i nipošto nije želela da traži novac od svojih. Radila je u kafiću obučena u kostim banane, samo kako bi sama plaćala stanarinu.

– Mogla sam da biram između jabuke i banane, a bananu sam odabrala jer u njoj izgledam vitkije – otkrila je ona, napominjući da smatra da je imala normalnu mladost.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike