Od usta sam odvajala, nijedan muškarac mi nije davao novac: Jovana Jeremić o kupovini nekretnine

08.10.2021

14:48

2

Voditeljka objašnjava da je fokusirana na karijeru i da je kućni poslovi ne zanimaju

Od usta sam odvajala, nijedan muškarac mi nije davao novac: Jovana Jeremić o kupovini nekretnine
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka Jovana Jeremić izazvala je veliku medijsku pažnju svojim prelaskom na ružičastu televiziju, a nakon transfera rešila je da se stambeno obezbedi. 

- Kupujem svoju prvu nekretninu sledeće godine, nakon deset godina rada. Razgledala sam nekoliko lokacija, ali jedna mi je najviše zapala za oko. Uskoro bi trebalo da počnem pregovore o svemu i pazariću stan sledeće godine. Tek tada ću da uzmem svoju prvu nekretninu, isključivo od svog rada i potrebno je da se skupi novac za tako veliko ulaganje - rekla je Jovana, koja je otkrila, zbog čega se baš u ovom trenutku odlučila za kupovinu nekretnine. 

ATAImages/ A.A.
 

- Razlog tome je što je trebalo sve ovo zaraditi sam, krenula sam od nule. Nijedan muškarac mi nije dao pet evra, a kamoli 50.000 ili 100.000. Ova nekretnina će biti kruna moga rada. Od usta sam odvajala da bih skupila novac, dok su se drugi hvalili “Gučijem” i “Kavalijem” i putovanjima na Kubu i Tajland, ja sam reklamirala sve proizvode na Instagramu, išla u Crnu Goru na letovanje u svoj apartman - objasnila je Jovana za Blic.

Voditeljka je u nekoliko navrata istakla da ima gen za biznis, te da je kućni poslovi ne zanimaju. 

- Ja sam jaka i samostalna žena. Nekoliko puta sam isticala da ne želim da kuvam, perem i peglam. Nisam domaćica. Kome takva žena treba, neka je nađe sebi. Ja sam neko ko donosi novac, neko ko je žena biznismen. To je moj domen, sve ostalo može da se nadomesti. Ne želim da mirišem na zapršku, već na dobar i skupoceni parfem - govori ona i dodaje da uz sebe želi partnera koji može u svemu tome da je prati i da zajedno grade bolji život. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Pored toga, želim muškarca koji može zajedno sa mnom da pravi pare i koji u tome vidi ženu svog života, a ne u varjači i kutlači, već u ženi sa kojom može da sačuva svoj biznis - rekla je Jovana, koja ističe se ne kaje zbog svojih postupaka u prošlosti.

- Nikada se ne kajem. Uvek sam bila borac u životu, kao što sam i sada. Na greškama sam učila, ispravljala sam ih, ali nikada nisam odustajala. U nekim momentima sam znala mnogo da trpim, podvijem rep, spustim sebe na one grane kojima nisam pripadala, jer sam znala da je to moj put ka tronu i da drugog nema. Jer sam u svemu uvek bila sama, nezaštićena i prepuna strahova i strepnje - ispričala je Jovana.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, Jeremićeva je ranije istakla da je podigla kredit kako bi svoj stan opremila po poslednjoj modi i svom ukusu. 

– Podigla sam kredit kako bih kupila nameštaj i opremila stan. Svesna sam da sam sve svojim radom i trudom zaradila, nisam bila ničija ljubavnica. Imam pošten obraz za razliku od mnogih koleginica, prolila sam krv, suze i znoj kako bih ostvarila svoj cilj. Jeste mi teško, moraću da pozajmljujem i novac, ali svesna sam da to sve ostaje mojoj ćerki Lei. Za nju se borim i za nju dišem – prokomentarisala je ranije voditeljka. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike