Sa 19 godina imala je prvu estesku intervenciju: Jovana Jeremić otkriva šta je sve radila na sebi

27.09.2021

17:55

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je otkrila koje dame na našoj javnoj sceni, po njenom mišljenju dobro izgledaju, a nije se libila ni da jednoj pevačici zameri višak kilograma

Sa 19 godina imala je prvu estesku intervenciju: Jovana Jeremić otkriva šta je sve radila na sebi
Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić prilično je samouverena i kaže da ništa na svom licu i telu ne bi promenila. Za sebe smatra da je niska i da bi verovatno bila savršena da je malo viša, ali takođe smatra da su niske žene najseksepilnije.

– Najseksepilnije žene su niske žene. Nemam kompleks što sam mala žena. Visoka sam 163 i imam 52 kilograma i ne bih ništa menjala, ne bih volela da sam viša, jer bih onda bila savršena. Onda ne bih imala taj broj frajera koji mi se sada nabacuju. Minijaturna sam ali sam se*s bomba! – kazala je Jeremićeva u emisiji „Generalka“ na DR TV, a potom otkrila koje estetske korekcije je imala na licu.

 

 

– Radila sam usne. Imam top usne, lepe i prirodne. Radila sam samo konture i gornju sam morala da dopunim jer mi je donja bila mnogo veća. Tu intervenciju sam imala sa 19 godina i sada ih samo „održavam“, jedanput u godinu dana. Reč je o korekciji kupidonovog luka hijaluronom. Nos sam korigovala botoksom, jer sam imala malu kvržicu. Radila sam i obrve ali nisam zadovoljna kako izgledaju pa ću sebe častiti novim za rođendan – kaže Jovana Jeremić koja potom otkriva koje dame na našoj javnoj sceni, po njenom mišljenju dobro izgledaju.

Voditeljka je istakla da Oliveru Kovačević obožava, a nije se libila ni da jednoj pevačici zameri višak kilograma.

 

 

– Suzana Mančić jako lepo izgleda, a Zorana Mihajlović mi je top lepa. Mnogo volim kako fizički izgleda Jovana Joksimović, a sjajno se oblači i ima odličan stil. Oliveru Kovačević obožavam! Ona je meni stalno u podsvesti, te njene crno-bele kombinacije. Odrasla sam na njenim emisijama. Volim njen stil, ali njena inteligencija je ono što je zapravo seksi – naglašava Jeremićeva.

– Ana Kokić jako lepo izgleda, iako sada ima više kilograma i mora da smrša, tu nema diskusije. Ali je veoma seksi. Dara Bubamara je malo sirova. Ima veće grudi koje gura napred, ali ona je takva, ima siroviji seksepil, i to mi je okej – prokomentarisala je Jovana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike