Nada Topčagić imitirala Jovanu Jeremić, voditeljka odmah reagovala (VIDEO)

06.10.2021

12:54

0

Pevačica je istakla da obožava Jovanu, ali isto tako i da joj zameraa način na koji dočekuje goste

Nada Topčagić imitirala Jovanu Jeremić, voditeljka odmah reagovala (VIDEO)
nada topcagic jovana jeremic - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Nada Topčagić gostovala je u sinoćnoj emisiji „Amidži šou” gde je između ostalog i izimitirala voditeljku Jovanu Jeremić, njen dolazak u studio kada je čekaju svi gosti. 

Kako je poznato, Jovana je nedavno postala novo lice Pinkovog jutarnjeg programa, a jedan deo emisije, baš onaj u kojem voditeljka nonšalantno ulazi u studio dok je čekaju gosti i govori o gledanosti se pevačici nikako nije dopao. 

Printscreen Youtube /Amidži šou
 

- Kako Jovana Jeremić, ovako ona ide... Ostavi goste, pa ti dočekuješ goste! Pa ti treba da sediš kao Ognjen, kako ti?! Svi sede tamo, a ti dolaziš. Nemoj za*bavati, majke ti. Ljubimo te. Jovana, jesi pametnica, ali... - govorila je pevačica. 

Jeremićka, kao i uvek, nije ostala dužna komentar, te je otvoreno rekla da li zamera Nadi što ju je izimitirala u emisiji. 

ATAImages/ A.A.
 

– Taman posla. Presrećna sam što je ona imitirala, Nada je velika zvezda i ja sam sa radušču gledala kako me reklamira u Amidži šou, pozdrav za nju i što se Nade Topčagić tiče ona može uvek da mi imitira, ona ima dozvolu za sve, meni je to jako simpatično bilo. Nada nije imala nikakvu zlu nameru već baš suprtno pozitivnu i suštinski da meni napravi još veću reklamu, kad je Nada u pitanju njoj je sve dozovljeno – rekla je Jovana Jeremić za portal Republika.rs

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike