Da mi je znati ko te takvu rodio! Ovako izgleda majka Jovane Jeremić: Kao da su sestre (FOTO)

07.10.2021

15:19

2

Voditeljka je fotografisala ženu koja ju je rodila i tom prilikom se pohvaila da je od nje nasledila harizmu i gen za biznis

Da mi je znati ko te takvu rodio! Ovako izgleda majka Jovane Jeremić: Kao da su sestre (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka Jutarnjeg programa ružičaste televizije Jovana Jeremić pokazala je kako izgleda žena od koje je nasledila lepotu. Dobro poznata po svom temperamentu, drčnosti, energiji i harizmi, mnogi su se pitali kako izgleda žena koja ju je rodila i od koje je osim lika pokupila i po neku osobinu. 

Jovanina majka je takođe plavuša i ima široki osmeh, baš kao i njena naslednica. Ima kratku plavu kosu do ramena i oči boje kestena. Od nje je kako kaže, nasledila sposobnost, čast i gen za biznis. 

- Moja majka Olga kad je ne nerviram i kad sam dobra (samo je dobro lažem). Toliko slične,a toliko različite. Borba večita. Ali je volim. Čak i kada se ne slažemo. Od nje sam nasledila sposobnost, čast i da sam žena biznismen. Milomir Marić mi je jednom rekao: „E, da mi je samo da vidim ko je tebe takvu rodio!” Evo ko - stoji na Instagram nalogu popularne voditeljke.

Jovana Jeremic, Printscreen Instagram/ JovanaJeremic
 

Podsetimo, Jeremićeva je napravila veliku pometnju svojim medijskim transferom sa Hepi televizije na Pink. Za ovu promenu se odlučila kako bi dala sebi oduška i posvetila se naslednici sa kojom je provela celo leto, želeći da nadoknadi propušteno. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike