Aca Lukas za 24sedam oštro o Severini: Baš sam se šokirao, hoće da kupi publiku u Hrvatskoj!

08.10.2021

12:27

0

Pevač je bez dlake na jeziku objasnio šta se desilo kada je otkazao snimanje dueta sa Vučkovićevom, jer je za naš narod rekla da je genocidan

Aca Lukas za 24sedam oštro o Severini: Baš sam se šokirao, hoće da kupi publiku u Hrvatskoj!
aca seve - Copyright ATAImages

Aca Lukas nameravao je da snimi duet sa Severinom Vučković, a kada su stigli na pola, on je odustao od saradnje zbog njenog stava da su Srbi genocidan narod.

U razgovoru za 24sedam, folker je detaljno objasnio šta se desilo u poslednja dva dana, nakon što što je u javnosti isplivala skandalozna informacija da je Severina optužila naš narod za genocid u Srebrenici.

Kako je pevačica, koja je najveću popularnost stekla u Srbiji, reagovala na njegov embargo, Lukas je detaljno opisao sve što se dešavalo "iza zavese".

Antonio Ahel/ATAImages
 

- To je normalno da sam joj otkazao saradnju, šta je tu čudno? Žena je, zapravo, otkazala nama s ovim što je rekla. Inače se ne petljam kad su izjave tog tipa, jer poštujem sve ljude i moju publiku širom sveta. Naravno, pošto sam Srbin i ne smatram da su Srbi genocidan narod, zato sam morao da donesem tu odluku - ističe pevač i dalje se čudeći što je do takve Severinine izjave došlo. 

- Ne znam zašto je to uradila, baš sam se šokirao, da to kaže žena koja je bila dvaput udata za Srbina. Kad je patrijarhu pisala poruke, mislio sam da to nema veze sa nacionalizmom nego iz nekih privatnh razloga i poznanstva njenog bivšeg supruga Milana sa Porfirijem, a svađe sa njom - priznaje Lukas i podseća da Vučkovićeva ovde ima brojnu publiku.

- Ne mogu da verujem da je žena živela ovde. Mislim da to ima veze sa kupovanjem publike, pošto se sad vratila u Zagreb, a ovde je bila popularnija nego tamo. To svi znaju da je ovde bila neverovatno popularna, a tamo da skoro nije toliko.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Da li je finansijski imao štetu jer je bio prinuđen da otkaže saradnju Severini, folker kaže da nije.

- Ma ne, oni su nas zvali da snimimo duet, ja sam otpevao i trebalo je da otpeva i ona. Mi se čak nismo ni videli - naglašava Lukas i teško pokušavajući da razume ovaj skandal koji je izazvala.

- Ne smatram da ona misli to što je rekla, ali je njena izjava glupa. Osoba tog ranga tako nešto da izjavi... - čudi se pevač, objašnjavajući da postoje pevači  koji daju različite izjave u zavisnosti od toga gde odu, ali da on to ne može, te da su uvek pokušavali da ga provociraju takvim pitanjima, ali da ga to nije zanimalo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike