Neće ništa da ima sa Srbima, jer su genocidan narod?! Sramni potez Severine

07.10.2021

12:16

0

Pevačica je imala nameru da radi na televiziji, ali je odustala čim je saznala da je njen suvlasnik sin Milorada Dodika

Neće ništa da ima sa Srbima, jer su genocidan narod?! Sramni potez Severine
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Severina Vučković imala je nameru da pokrene svoju emisiju na televiziji sina Milorada Dodika, srpskog člana predsedništva BiH. Međutim, ona je rešila da se povuče iz tog projekta, ističući da ne želi da sarađuje sa osobama koje ne priznaju navodni genocid u Srebrenici optuživši Srbe da su genocidan narod.

Severina ATAImages/J. M. S.
 

Vučkovićeva, koja je izgradila veliku karijeru u Srbiji, bila je u braku sa Igorom Kojićem, kao i u vanbračnoj vezi sa Milanom Popovićem, a sada javno govori negativno o srpskom narodu. 

- Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid - rekla je Severina za hrvatski "Večernji list" i dodala da je bila zainteresovana da na pomenutoj televiziji pokrene svoj šou sve dok nije saznala ko je njen suvlasnik.

Severina Kojić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Sa TV Unom sam dugo pregovarala. Imali smo vrlo prijatne radne sastanke i zaista smo se dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli i sa okupljanjem ekipe. Međutim, odustala sam kada sam saznala da je reč o Dodikovoj televiziji - rekla je Severina.

Podsetimo, Severina je slala preteće poruke Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke Osnovne škole „Matija Gubec“, koju pohađa njen sin, a povodom toga pevačica se oglasila i istakla da je morala da reaguje kao majka. 

A.A./ATAimages
 

- Reagovala sam kao mama, a ne kao dama! Da, kontaktirala sam s Ljiljanom Klinger u trenutku kada sam saznala kako ona godinama, kao direktorka škole, šalje dopise Centru za socijalni rad doslovno izmišljajući stvari o meni, a onda je to nastavila da radi i Županijskom sudu u Splitu koji je odlučivao o starateljstvu nad mojim detetom. Bila sam u potpunom šoku - rekla je između ostalog Severina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike