Zgrće pare na naš račun! Poznati zgroženi Severininom izjavom o Srbima: Treba da se stidi

07.10.2021

18:35

4

Lepa Lukić, Cakana, Bora Đorđević samo su neke od javnih ličnosti koje su negativno iznenađene pevačicnim ponašanjem

Zgrće pare na naš račun! Poznati zgroženi Severininom izjavom o Srbima: Treba da se stidi
Copyright J. M. S./ATAImages

Severina Vučković navukla je gnev širokih narodnih masa, govoreći o Srbima da su genocidan narod. Naime, ona je u svom poslednjem intervjuu otkrila da je odbila rad na televiziji čiji je suvlasnik, sin Milorada Dodika koga ne poštuje, jer on ne priznaje da je počinjen genocid u Srebrenici.

- Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze s Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid - rekla je Severina za hrvatski Večernji list i dodala da je bila zainteresovana da pokrene svoj šou sve dok nije saznala ko je suvlasnik televizije.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Predsednik Skupštine, Ivica Dačić šokiran je pevačicinom izjavom mržnje prema Srbima. 

Reagujući na pevačicinu izjavu mržnje prema Srbima, predsednik Skupštine Ivica Dačić kaže da bi o njenim rečima trebalo svako da razmisli.

- Teško bi ijedan naš pevač nastupao bilo gde u Hrvatskoj da nešto ovako tvrdi, na primer, o "Oluji ". Ali to govori o nama. Da li je to dobro ili loše, neka svako razmisli o tome - kazao je Dačić za Kurir.

24sedam/Nenad Vujanović
 

Severininom izjavom su šokirane brojne poznate ličnosti, koje nisu mogle da se suzdrže, a da ne daju svoj komentar.  

- Ta Severina pljuje po nama, a ovamo dolazi da zgrće pare na naš račun. Sramota. Treba joj zabraniti da dolazi ovamo, za to sam da se država pozabavi njom i da reaguje na ove provokacije - rekla je Lepa Lukić.

- Srce maleno, sad se setila... Ko je ona uopšte? Neka snima filmove, po tome je poznata. Bolje bi joj bilo da se stidi svog prezimena Vučković. Neka oni priznaju 250.000 proteranih Srba iz Knina - rekla je Cakana za Kurir.rs.

Dragica Radosavljević Cakana, Antonio Ahel/ATAImages
 

- To je veliki problem za Severinu. S obzirom na to da su joj prethodna dva muža bili Srbi, postavlja se pitanje kako će jadna žena da se ponovo uda - prokomentarisao je Bora Đorđević za pomenuti medij.

Bora Đorđević, Antonio Ahel/ATAImages
 

 

Inače, ova izjava, je samo jedna u nizu otvorenih provokacija na račun Srbije i srpskog naroda s njene strane. Na društvenim mrežama, postoje video-snimci sa njenih koncerata u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Tada je javno podržala Crnogorce tako što je u toku izvođenja pesme "Rođeno moje" uputila sledeću poruku:

A.A./ATAimages
 

- Samo mi se čuvajte, Crnogorci! Nemojte da vas neko dira! - glasno je rekla Severina okupljenim fanovima.

Brojni korisnici društvenih mreža su još ranije apelovali da se Severini zabrani ulazak u Srbiju, a ovakvo njeno ponašanje ih je sigurno još više razljutilo. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike