Severina odgovorila na optužbe o pretnjama direktorki škole: Ja sam mama, a ne dama!

07.10.2021

08:24

1

Pevačica je priznala da je imala kontakt sa Ljiljanom Klinger

Severina odgovorila na optužbe o pretnjama direktorki škole: Ja sam mama, a ne dama!
Copyright Severina Vučković, Foto: ATAImages/ A.A.

Severina Vučković bori se za starateljstvo nad sinom i hrvatskim pravosudnim sistemom, a poslednja u nizu vesti koje su objavili hrvatski mediji odnosi se na preteće SMS poruke koje je Vučkovićeva slala Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke Osnovne škole „Matija Gubec“, koju pohađa njen sin.

- Reagovala sam kao mama, a ne kao dama! Da, kontaktirala sam s Ljiljanom Klinger u trenutku kada sam saznala kako ona godinama, kao direktorka škole, šalje dopise Centru za socijalni rad doslovno izmišljajući stvari o meni, a onda je to nastavila da radi i Županijskom sudu u Splitu koji je odlučivao o starateljstvu nad mojim detetom. Bila sam u potpunom šoku - počinje Severina.

A.A./ATAimages
 

- Onda se žalila političkim strukturama, jer samo tako zna, tražeći podršku moćnih ljudi. Istu intervenciju tražila je i od glavnog državnog tužioca zajedno sa Gordanom Buljan Flander, a njihova zajednička advokatica je poslala na Županijski sud u Splitu dopis o tome. Sada, kada se koruptivna mreža raspliće, ili barem ja tako verujem, Ljiljana Klinger pokušava da se prikaže kao žrtva, a zapravo želi da ubije glasnika korupcije. Ne boji se ona mene, ona se boji posledica svojih postupaka - rekla je Severina za Alo, priznajući delimično navode o pretanjama.

- Nismo moje dete i ja jedine žrtve njenih postupaka, kao ni korupcije u celom lancu institucija u Zagrebu.

Podsetimo, direktorka škole Ljiljana Klinger, kako piše hrvatski „Nacional“, obratila se ministru Davoru Božinoviću putem mejla, navodeći da policija nakon njenih prijava ništa nije uradila.

Severina Kojić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Navodno, ona je napisala:

- Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegrame saučešća.

Hrvatski magazin objavio je poruke, za koje navode da ih je Severina pisala direktorki Klinger.

"Moje dete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina, babo“ „Sedećeš, drhtaćeš i trešćeš se, krivonoga, kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dete“, „Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će se otkriti. Samo da stigne presuda“, „Dosta je bilo tvoje tiranije“, poruke su koje je pop zvezda u trenucima slabosti i očaja navodno slala direktorki škole.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike