Aca Lukas će imati jaku konkurenciju: "Zvezde Granda" se spremaju za Evroviziju, oni su u trci

08.10.2021

08:00

0

Rešili su da se pokažu najbolje što mogu i umeju

Aca Lukas će imati jaku konkurenciju: "Zvezde Granda" se spremaju za Evroviziju, oni su u trci
aca lukas - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Otkako je Javni servis Srbije raspisao konkurs za pesmu "Beovizije", počele su spekulacije ko bi to mogao da nas predstavlja na narednoj Evroviziji, koja će 2022. godine biti održana u Italiji. Aca Lukas je najavio da već ima spremnu pesmu, ali on nije jedini koji se priprema za ovo takmičenje.

Nije nepoznanica da se puleni takmičenja "Zvezde Granda" prijavljuju za Beoviziju, pa su tako već neki od njih počeli da rade na tome da se predstave u najboljem svetlu. Zorja Pajić, koja je u prethodnoj sezoni privukla veliku pažnju, kaže da je sa suprugom radila na numeri.

- Moj suprug i ja smo pisali pesmu, sada se rade samo detalji i uskoro ću je poslati na konkurs. Od Beovizije očekujem veliko iskustvo, ali i pobedu. Publika na Evroviziji ne zna koliko su pevači popularni i poznati u svojim zemljama. Nemam strah jer je za ovo potrebno samopouzdanje, a pevanje je moj najveći kvalitet - rekla je Zorja.

Zorja Pajić ,,Zvezde Granda" screenshot
 

Pored nje, pevač Aca Radojević je takođe najavio da će se takmičiti, a pesmu mu pravi autor numere "Loco, loco" kojom su se članice grupe "Hurricane" predstavile prošle godine. 

- Samo čekam Nemanju Antonića da završi aranžman i produkciju, prijaviću se jer konkurs još uvek traje. Od Beovizije očekujem svoje najbolje medijsko pojavljivanje kako vokalno, tako i vizuelno. Pričao sam i s mojom mentorkom Marijom Šerifović, odobrila je koncept i ideju, ali ona čeka finalnu verziju pesme - rekao je mladi pevač za Alo.

Inače, korisnici društvenih mreža žele da na ovom takmičenju vide Saru Jovanović, poznatiju kao Sara Jo, ali ona još uvek nije ni potvrdila ni demantovala da će se pojaviti na Beoviziji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike