Aca Lukas spreman za Evroviziju! Njegov menadžer otkrio kakvu pesmu je pripremio

30.09.2021

12:57

0

Ozbiljan rad i trud je uložen, tvrdi Saša Mirković

Aca Lukas spreman za Evroviziju! Njegov menadžer otkrio kakvu pesmu je pripremio
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aca Lukas nedavno je potvrdio spekulacije da će ove godine baš on pokušati da predstavlja Srbiju u Rimu na Evroviziji, što je sada potvrdio i njegov menadžer Saša Mirković koji je objavio na Instagramu da je folkerova pesma gotova.

Ove godine u našoj zemlji biće ponovo organizovana Beovizija, kako bi domaći pevači mogli da predstave publici pesme sa kojima bi oni želeli da se takmiče na Evroviziji koja će biti održana u Rimu. Aca Lukas već se spremio za takmičenje, njegova pesma je završena, a ekipa koja je radila na istoj ima velika očekivanja.

- Završena je pesma za Evroviziju! Ozbiljan trud i rad je uložen da sledeće godine ne obrukamo Srbiju i da je vratimo na muzički tron Evrope! - napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu.

Podsetimo, kada se u domaćim medijima pojavila vest da će Aca Lukas predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji, pevač se oglasio na svom Instagramu i napisao:

- Daće Bog. Sledeće godine Rim - ovim rečima Lukas je tada potvrdio da radi na pesmi kojom će predstaviti Srbju u Italiji.

Inače, dan ranije, 29. septembra, Radio-televizija Srbije saopštila je da je odlučeno da se naša zemlja pošalje na izbor za „Pesmu Evrovizije“ 2022. godine, koja će se održati u maju u Italiji.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike