Njihov komentar se čekao: Aca Lukas ih je izvređao, a evo šta Uraganke kažu na to što on sada hoće na Evroviziju!

30.09.2021

18:40

1

Devojke iz popularne grupe su se oglasile za 24sedam, te otkrile šta misle na ovu temu, a sve to nakon nekoliko meseci od njihovog učešća na popularnom takmičenju, kada je pevač kritikovao njihov nastup

Njihov komentar se čekao: Aca Lukas ih je izvređao, a evo šta Uraganke kažu na to što on sada hoće na Evroviziju!
aca lukas hurricane uraganke - Copyright Profimedia/Ata Images/Antonio Ahel

Kada je Radio-televizija Srbije 29. septembra objavila da će naša zemlja učestvovati na "Evroviziji", koja će se održati sledeće godine u Italiji, mnogi su se zapitali ko bi mogao da nas predstavlja. Folker Aleksandar Vuksanović, poznatiji pod umetničkim imenom Aca Lukas, nije časio časa već je objavio na svom nalogu na Instagramu da će upravo on biti taj. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas

Tokom ovog dana njegov menadžer objavio je takođe na ovoj društvenoj mreži da je spremna pesma kojom će se Lukas predstaviti sledeće godine na "Beoviziji" kako bi na taj način pokušao da bude predstavnik naše zemlje u Rimu.

- Završena je pesma za Evroviziju! Ozbiljan trud i rad je uložen da sledeće godine ne obrukamo Srbiju i da je vratimo na muzički tron Evrope! - napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu.

 

 

Ove godine su nas u Roterdamu predstavljale zgodne devojke iz grupe "Hurricane" pesmom "Loco, loco", a Lukas za njih nije baš imao reči hvale.

- Napravile su sve što su mogle. Dobra je bila energija, a sve ostalo loše, a to ne zavisi od njih. Mi ne vidimo pripremu cele priče. Naši ljudi idu tamo turistički, očigledno da tamo nešto škripi. Pesma je mogla da bude i bolja, a možda i nije! One su lepe devojke, obukli su ih tragično, nije do njih. Stajling nije do njih kao i lakovane čizme iz devedesetih... Sve je užasno - ispričao je tada Lukas.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas

Baš zbog toga je 24sedam stupio u kontakt sa lepim devojkama iz grupe "Hurricane", kako bismo čuli njihovo mišljenje o tome što Lukas želi da nas predstavlja na Evroviziji, kao i da li misle da će se on bolje kotirati od njih ukoliko se pojavi na velikoj sceni. Međutim, one su nam dale veoma diplomatski odgovor.

- RTS je taj koji bira predstavnike za Evroviziju. Svakako, koga god oni izaberu nama će biti drago i želimo mu mnogo sreće - glasio je komentar koji smo dobili od devojaka.

Profimedia
Hurricane

Da li je ovakav odgovor devojaka usledio jer su zamerile Lukasu zbog svega što je pričao o njima ili više ne žele da ih povezuju sa Evrovizijom, znaju samo one. Nama sada ostaje da vidimo kakvu je to numeru Aca Lukas pripremio i da li će uspeti da nas predstavlja pred Evropom u maju 2022. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike