Da sam u stalnom žiriju letelo bi perje! Mira ponovo u "Zvezdama Granda", evo u čijem je timu nakon Karleušinog

07.10.2021

21:15

0

Autor: Marija Mitić

Iako je prekinula saradnju sa ovim takmičenjem nakon Jeleninog odlaska iz žirija, Škorićeva će ponovo učestvovati i pomagati kandidatima

Da sam u stalnom žiriju letelo bi perje! Mira ponovo u "Zvezdama Granda", evo u čijem je timu nakon Karleušinog
skoric_30012019_0016 - Copyright ATAImages/ A.A.

Otkako je Jelena Karleuša napustila takmičenje "Zvezde Granda", gde je bila stalni član žirija dugi niz godina, i Mira Škorić prekinula je saradnju sa ovim šou programom, što i ne čudi jer je bila deo upravo Jeleninog tima.

Ipak, kako sada pišu domaći mediji, Škorićeva će se u novoj sezoni ipak naći ponovo u "Zvezdama Granda", a ovoga puta u timu Dragana Stojkovića Bosanca.

Printscreen Instagram/ D.SBosanacofficial
 

Mira ističe da ne bi bila stalni član žirija, jer bi, kako kaže "letelo perje"!

– Uf, ne znam da li bih prihvatila tu poziciju. Ne bi kolege podnele moj temperament. Studio ne bi ostao živ. Krvavo bih se borila za kandidate, perje bi letelo – rekla je pevačica, koja je zatim otkrila kako gleda na saradnju s Bosancem, s obzirom da važi za najstrožijeg člana žirija.

– I ja sam stroga – rekla je Mira za Objektiv, koja je zajedno sa Karleušom formirala mnoge pevače iz pomenutog tamičenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

 

Podsetimo, nešto ranije, Mira je za 24sedam otkrila razloge prekida saradnje sa ovim muzičkim formatom. 

- Odlučila sam se na to isključivo iz privatnih razloga, imam neke druge prioritete, nema to nikakve veze sa tim. Snimam pesme, pa nemam vremena. Ali, ja sam naravno uvek na usluzi produkciji i oni to znaju. U principu, nikad se ne zna. Može doći do toga i da se vratim, imam ponude i od ostalih, ozbiljnih mentora, pa ću videti, sve zavisi od mojih prioriteta - rekla je pevačica.

 

 


 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike