Ivana Peters posle Karleušinog, sada u Cecinom timu u "Zvezdama Granda": Nema šta ko da se ljuti... (VIDEO)

04.10.2021

14:15

0

Autor: Marija Mitić

"Ovde je posao u pitanju, a svi smo profesionalci"

Ivana Peters posle Karleušinog, sada u Cecinom timu u "Zvezdama Granda":  Nema šta ko da se ljuti... (VIDEO)
Copyright 24sedam

Pevačica raskošnog vokala, Ivana Peters već par godina učestvuje u takmičenju "Zvezde Granda", kao glavni pomoćnik mentorima. Kako je do sada bila u timu Jelene Karleuše, koja više nije član žirija, Ivanu Peters za saradnicu preuzela je Svetlana Ceca Ražnatović, koja je na današnjem snimanju za nju imala samo reči hvale.

- Ko nju ne bi priželjkivao u svom timu? Ona je naš vrhunski pevač, što je i dokazala. Privatno je obožavam i zato sam je tražila u svom timu u kojem želim samo najbolje - rekla je Ceca o Ivani, dok je Petersova pozitivno reagovala na ove komplimente. 

 

 

- Naravno da mi je drago što me je nahvalila, to je lepo čuti, kad te neko pohvali - rekla je Ivana, a potom objasnila situaciju u kojoj se našla.

- I u ovoj sezoni radiću sa kandidatima u "Zvezdama Granda", u timu Cece Ražnatović. Ceca me je zvala i pitala da li želim da radim sa kandidatima, pošto već poznajem tu materiju, meni je to bilo sasvim okej - rekla je Ivana za 24sedam.

Na pitanje kako se snašla sa Cecom, Ivana odgovara:

 

 

- Ja sam profesionalac, Jelena je profesionalac, Ceca je profesionalac u svom poslu, ovde je posao u pitanju, ništa drugo, nema šta ko da se ljuti. Svi rade ono što žele da rade i rade svoj posao - rekla nam je Ivana, a potom otkrila kako su izgledale prve saradnje sa Cecom i kandidatima.

- Počela sam rad sa kandidatima, samo što smo počeli pa je rano pričati o tome, početak je malo sam radila sa njima - zaključila je pevačica koja nije želela da ulazi u detalje rada sa Jelenom i Cecom.

24sedam
 

Na pitanje zašto Mira Škorić više nije sa njom u timu, Ivana nam je kratko rekla:

- Ja stvarno ne znam, bila je kod Jelene u timu... 

Podsetimo, dok je Karleuša bila u "Zvezdama Granda", Ivana Peters i Mira Škorić bile su njene uske saradnice, koje su u njenom timu radile sa kandidatima. Međutim, dolaskom Cece u muzičko takmičenje, Ivana je nastavila saradnju sa "Grandom", a Škorićeva nije. Ona je za naš portal nešto ranije otkrila iz kojih razloga više ne sarađuje sa "Grandom".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

 

- Pa, Jelena Karleuša nije više u "Zvezdama Granda", pa tako nisam ni ja u njenom timu. Ivana Peters i ja smo radile sa Jelenom. Ona je moja drugarica, neka radi sa Cecom, sve najlepše im želim. Ivana je sjajan vokal i mnogo će doprineti, svoje znanje će sigurno preneti na kandidate. 

- Odlučila sam se na to isključivo iz privatnih razloga, imam neke druge prioritete, nema to nikakve veze sa tim. Snimam pesme, pa nemam vremena. Ali, ja sam naravno uvek na usluzi produkciji i oni to znaju. U principu, nikad se ne zna. Može doći do toga i da se vratim, imam ponude i od ostalih, ozbiljnih mentora, pa ću videti, sve zavisi od mojih prioriteta - rekla je Škorićeva za 24sedam.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike