Od prodavaca do šminkerki! Deca poznatih zarađuju za sebe: Ne žele luksuz i novac roditelja

25.08.2021

20:45 >> 20:51

0

Autor: D. Božović

Jovan, Milica i Sofija ne vole javni život, ali ni da zavise od mame i tate, te su rešili da sami zarade pare

Od prodavaca do šminkerki! Deca poznatih zarađuju za sebe: Ne žele luksuz i novac roditelja
24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Iako mnogi na javnoj sceni žive na račun slave poznatih roditelja, postoji i druga strana – deca koja ne žele da vode javni život već su preduzela sve da zarađuju sami za sebe, ne želeći da zavise od prihoda svojih roditelja.

Pravi primer onih koji zarađuju za sebe su Jovan Pejić, sin bivšeg poznatog para Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, ćerka Mire Škorić, Milica Jeremić, naslednica Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija i naslednica Ace Lukasa Miljana.

Jovan je uzoran student, ima 21 godinu i zaposlen je u prodavnici poznatog sportskog brenda u sklopu jednog tržnog centra za platu od 285 evra, iliti 33.000 dinara.

Zlata Petrović ATAImages/Antonio Ahel

– Jovan već devet meseci radi u tom tržnom centru. Nisam htela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, onda moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega. Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje. On je jedan od najboljih studenata, ima sve devetke i desetke. Peja i ja možemo da mu pružimo sve što poželi, ali on hoće svoj dinar. Uskoro završava drugu godinu fakulteta i uspeva sve da postigne – rekla je Zlata Petrović ranije za domaće medije i dodala da Jovan ima mnogo planova.

– Skoro mi je rekao da skuplja novac od plate da kupi auto. Peja i ja imamo automobile, mogao je naša kola da vozi, ali eto, on hoće da ima svoj, za koji će sam da zaradi. Jako je odgovoran i vredan, nisu mu izlasci na prvom mestu, iako, naravno, voli i to, kao i svi mladi. Pravo da vam kažem, i ne čudi me što je Jovan takav, jer smo i Peja i ja takođe odgovorni i vredni ljudi, ništa nam nije palo s neba. Moj životni moto je da čovek mora da bude borac u svemu jer samo tako može da uspe i drago mi je što smo to preneli na našeg Jovana – zaključila je nedavno pevačica.

Osim Jovana, i Lukasova ćerka Miljana, koja ima 29 godina, odlučila je da ne želi da se eksponira u javnosti i da ne zavisi od novca koji će joj dati otac. Ona već nekoliko godina radi kao profesionalni šminker na jednoj televiziji.

Naslednica Sonje Vuksanović i Željka Šašića ima 21 godinu, i iako je mlada, već je odabrala svoj pravac i postala je dizajnerka. Od majke je nasledila talenat za modu, kojom se danas bavi, a mnoge javne ličnosti nose njene modele.

Sofija Šašić, Sonja Vuksanović, Printscreen Instagram/sofijavu_

Mezimica pevačice Mire Škorić je, za razliku od majke, odlučila da ne ide putem šoubiza. Ona studira Medicinski fakultet i nikada nije volela da se eksponira u medijima.

Mira Škorić i ćerka, Printscreen Instagram/miraskoric

– Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom – rekla je Škorićeva jednom prilikom za domaće medije.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti