Udovica Hjua Hefnera našla dečka: Bilo je teško izlaziti na dejtove, niko nije bio kao on

07.10.2021

17:25

0

Kristal Hefner je ispričala kakav je život vodila sa čuvenim Plejbojem

Udovica Hjua Hefnera našla dečka: Bilo je teško izlaziti na dejtove, niko nije bio kao on
profimedia-0093269481 - Copyright Profimedia

Udovica Hjua Hefnera, Kristal Hefner je posle četiri godine od smrti poznatog producenta i osnivača Plejboja dala intervju za E! News i prisetila se njihove ljubavne priče, koja je počela 2009. godine.

- Prošle su samo četiri godine, ali osećam se kao da su prošli vekovi. Toliko se toga dogodilo otkad ga nema - kaže Kristal, koja je bila Hefnerova četvrta supruga te su se vjenčali 2012. godine. 

Da je Hefner bio veliki zavodnik govori i činjenica da mu je Kristal bila četvrta žena, a venčali su se 2012. godine. Uprkos generacijskom jazu od 60 godina, oni su se ludo voleli, a kako manekenka kaže, mnogo je naučila od njega.  

Profimedia
 

 

- Bio je tako skroman i ljubazan prema svima. Bio je otvoren i susretljiv, te je dijelio svoj život sa svima i mislim da je to zaista posebno - pričala je Kristal i dodala: 

- Hef je uvek govorio da je otvorena knjiga s ilustracijama, pa se i ja trudim da ostanem prilično otvorena i ljubazna prema svima, baš kao i on. Naučio me je toliko stvari.

Manekenka nije mogla, a da se ne osvrne na glamuroznu Plejbojevu vilu u kojoj su živele sve Hefnerove devojke među kojima su bile i Holi Medison, Kendra Wilkinson i Bridžit. Prema njenoj priči, život u ovoj velelepnoj građevini je bio prava bajka. 

- Svako je mogao ući, ostaviti svoje brige pred vratima i jednostavno se dobro zabaviti. Volela sam da budem tamo. Bilo je zaista čarobno. Tako nešto se više neće ponoviti - priča ona. 

Profimedia
 

Hefnerova udovica je priznala da se nakon njegove smrti veoma teško snalazila, te da nije znala šta će sa sobom. Otišla je na izlet u Afriku, te od tada samo putuje i razmišlja od svom životu.

- Sada mi je teško izlaziti na dejtove, jer se Hju tako dobro ponašao prema meni, bio je pun poštovanja i tako ljubazan - govori ona i otkriva da je vremenom upoznala novog emotivnog partnera sa kojim sada uživa.

Profimedia
 

- Još je sveže, zajedno smo ovde na Maldivima. Jako nam je lepo, zaustavili smo se i u Egiptu jer on tu ima korene - ispričala je Kristan za strane medije. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike