Anđelina i Bred ponovo ratuju! Džolijeva pokušala da proda imanje Pitu iza leđa

23.09.2021

09:27 >> 09:28

0

Autor: D. Božović

Iako je prvobitni dogovor bivših supružnika bio da da se moraju međusobno konsultovati pre eventualne prodaje, glumica to nije ispoštovala

Anđelina i Bred ponovo ratuju! Džolijeva pokušala da proda imanje Pitu iza leđa
Copyright Anđelina Džoli i Bred Pit Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit nastavljaju po starom. Osim bitke za starateljstvo, bivši supružnici sada vode borbu i oko imovine. Hiljadu hektara francuskog imanja Šato Miraval (Chateau Miraval) u vlasništu je glumačkog para u razmeri 50:50. Ovo imanje je ranije imalo posebno značenje, jer su tamo održali tajno venčanje 2014. godine.

Anđelina je sad optužena za pokušaj prodaje svoje polovine, jer nije obavestila Breda o svom postupku i time ukinula mogućnost da on prvi dobije ponudu za kupovinu.

Bred Pit i Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

Vrednost imanja se procenjujena 164.000.000 dolara, a Anđelila i Bred su postali ravnopravni vlasnici tek kad je glumac prepisao 10 odsto udela u vlasništvu svojoj nekadašnjoj supruzi, pa nisu više bili vlasnici u razmeri 60:40.

Inače, kako se ranije navodilo, njihov provobitni dogovor je bio da se moraju međusobno konsultovati pre eventualne prodaje, što, navodno, Anđelina nije ispoštovala.

Anđelina Džoli, Bred Pit, Foto: Profimedia

Podsetimo, Džolijeva je papire za razvod predala još 2016. godine, a nakon toga par je dobio podeljeno starateljstvo nad petoro dece koja nisu još punoletna. Anđelina želi da ima potpuno starateljstvo, a trenutno traje borba i na tom polju između bivših supružnika. Oni, uz sina Medoksa, imaju i pet maloletnika: Paksa, Zaharu, Šajlo i blizance Vivijen i Noksa.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike