Anđelina Džoli i Bred Pit ponovo na sudu: Bivši supružnici sada ratuju oko imovine

09.07.2021

13:34 >> 13:59

0

Glumica se odrekla svog udela u vinariji koju su stekli dok su bili u braku i želi da ga proda

Anđelina Džoli i Bred Pit ponovo na sudu: Bivši supružnici sada ratuju oko imovine
Anđelina Džoli i Bred Pit Sarajevo Film Festival - Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit našli su se u središtu haosa zbog razvoda, nakon toga zbog naslednika, a sada, nećete verovati – zbog vina.

Iako su bili sinonim za ljubav, sada se bivši supružnici neprestano vuku po sudovima, kako bi imovinu stečenu u braku ravnopravno podelili.

Anđelina Džoli i Bred Pit Profimedia

Džolijeva namerava da preseče još jednu sponu koja je veže s bivšim suprugom. Naime, ona želi da proda svoj udeo u vinariji i celom poslovanju s vinima koji zajednički poseduju.

Glumica je kako pišu strani mediji, već zatražila dozvolu od suda da stavi svoj udeo u prodaju, te je uložila zahtev u Los Anđelesu da se ukloni privremena zabrana pristupa njihovoj imovini koja je automatski usledila pošto je 2016. zatražila razvod.

Glumački par se službeno razveo 2019. iako još uvek nije doneta konačna odluka o starateljstvu nad njihovo šestoro dece.

Anđelina Džoli, Bred Pit, Foto: Profimedia

Anđelina je spremna da proda svoj deo Nouvel LLC-ja, kompanije smeštene u Luksemburgu, a koja vodi poslove vezane za vinograd Chateau Miraval koji je Bredom kupila u Francuskoj 2011, a u kojem, prema dokumentima, bivši par ima jednak udeo.

Popularna glumica ne želi da bude zanemaren poslovni partner, ali isto tako i ne može prisiliti Pita da je isplati, piše u sudskim spisima.

Pregovori koje su do sada njih dvoje vodili, nisu bili uspešni, a Džolijeva je sada našla kupca s treće strane, navodi njen pravni tim.

Anđelina Džoli Profimedia

Glumičin zahtev za ukidanje zabrane pristupa imovini je već bio odbačen u junu pod obrazloženjem da Anđelina nije dokazala „neposrednu opasnost” ili „štetu za sporni posed”.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti