Urnebesno! Karleuša krišom iscrtala voditeljki brkove, ona takva izašla na ulicu! (FOTO)

06.10.2021

14:47

0

Autor: Marija Mitić

Jelena Dimitrijević i njena imenjakinja našle su se danas zajedno u jednom frizerskom salonu

Urnebesno! Karleuša krišom iscrtala voditeljki brkove, ona takva izašla na ulicu! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ A.A.

Jelena Karleuša koristi svaki trenutak da se kvalitetno našali, a danas joj je to pošlo za rukom u jednom frizerskom salonu. Naime, voditeljka Jelena Dimitrijević i ona posećuju isti frizerski salon u Beogradu, pa su se tako danas tamo našle u istom terminu.

Dok je frizerka voditeljki farbala kosu, ona se maksimalno opustila i zaspala za šamponjerom, a Karleuša je iskoristila priliku da se dobro zabavi i nasmeje sve prisutne. Ona je uzela marker u crnoj boji i krišom voditeljki iscrtala brkove!

Printscreen Instagram/ Jelenadimitrijevic
 
Printscreen Instagram/ Jelenadimitrijevic
 
Printscreen Instagram/ Jelenadimitrijevic
 

Jelena Dimitrijević toga nije bila ni svesna već je sa nacrtanim brkovima čak izašla napolje, a njene drugarice su je ovom prilikom uslikale, a ubrzo i objavile fotografije na društvenim mrežama.

Printscreen Instagram/ Jelenadimitrijevic
 

- Nisam znala da imam brkove i izlazim napolje, lagano - napisala je Dimitrijevićeva koja im ovo nije zamerila već joj je bilo urnebesno.

Inače, voditeljka Hepi televizije dospela je u medijsku žižu nakon što je javnost saznala da se Helena Topalović viđa sa njenim suprugom, Draganom Gagom Aleksićem.

Tada su novinske stupce punila nagađanja da je Aleksić još uvek oženjen voditeljkom, što ona u javnosti nije želela da potvrdi, a ni da demantuje.

Helena Topalović i Dragan Aleksić, Printscreen Instagram/ Ordinacijamarkovicnv
 

– Možemo da pričamo o poslu, umetnosti, ali o privatnom životu ne pričam. Hvala vam – rekla je tada kratko Jelena Dimitrijević za domaće medije.

Nešto kasnije, Helena je pokazala javnosti dokaz o brakorazvodnoj parnici između voditeljke i njenog sadašnjeg dečka za koga se naposletku i udala, prošlog meseca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike