Rada novi epidemiolog?! Pevačicu razapeli hejteri, ali ima i podršku: Ti si nekrunisana kraljica Tvitera!

06.10.2021

18:45

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je postala prava atrakcija na ovoj mreži, a sada je i prokomentarisala to što je mnogi omalovažavaju

Rada novi epidemiolog?! Pevačicu razapeli hejteri, ali ima i podršku: Ti si nekrunisana kraljica Tvitera!
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/ A.A.

Radmila Manojlović otvorila je Tviter nalog nedavno, i od tada na njemu postala prava atrakcija!

Naime, svo slobodno vreme pevačica prodvodi tvitujući sa svojim fanovima, ali i hejterima, i moglo bi se reći da stoički podnosi masu prozivki upućenih na njen račun.

Kada su, pre dva dana, pali Instagram, Fejsbuk i Vacap, Rada je imala svoju teoriju zašto se to dogodilo, a ona je naišla na oprečne komentare.

– Na vreme sam otvorila Tviter, ha, ha. Nego, šta je “kao” problem sa Fejsbukom? Mislim, jasno se vidi da je sve slučajnost, zar ne? Ili šta, ne mislite valjda da je ovo generalna proba nečega – napisala je Rada tada.

 

 

Nakon što joj je u komentaru jedan tviteraš ostavio obrazloženje IT stručnjaka, koji je pomoću binarnog sistema prikazao da su velike sekvence koda obrisane, zbog čega su krenule da se razvijaju netačne teorije da je Fejsbuk nestao zauvek, pevačica je dodala komentar “opalac”.

Usledile su reakcije tviteraša koji su se Radi podsmevali, tvrdeći da ne razume ništa od navedenog.

Tviter
 
Tviter
 

 

- Zadrži to malo dostojanstva koje imaš, pliz, - Drži se ti tre*** dup*** po splavovima, ostavi "kao" probleme pametnijima, - Ne znam ko ti piše tvitove, ali ga promeni, majke ti - bile su samo neke od uvreda koje su se nizale.

Tviter
 

Od ovog onlajn "okršaja" Rada postaje tviterašima glavna meta i zanimacija, pa se tako na njenom nalogu nižu tvitovi, na svakoj objavi.

Neki od korisnika upitali su Radu da li će uskoro snimiti novi album, na šta je ona odgovorila da čeka autore da joj napišu pesme, pa je obrazložila zašto ona ne piše tekstove i ne komponuje melodije. Pojedini tviteraši i ovde su našli način da ponize Manojlovićevu rekavši joj ironično da se u muziku ne razume, ali da je zato u medicinskoj struci "profi".

Tviter
 

- E, vidiš. Ovo je pravi stav. Imaš pravi uvid u šta treba i nemaš toliko samopouzdanja da to uradiš. Sa druge strane, kapiram da si makrobiolog i epidemiolog pošto ti samopouzdanja u tom smeru ne manjka - odbrusila joj je jedna korisnica.

Ipak, mnogo je onih koji je vole i kojima je pravo otkriće na ovoj društvenoj mreži. Jedan korisnik ju je čak nazvao i "nekrunisanom kraljicom Tvitera", a njoj se ovaj kompliment jako dopao.

Tviter
 

 

- Rado, ti si car!, - Tvoji tvitovi su jedina uteha nakon ovog pada sistema na Instagramu, Fejsu i Vocapu, - Vau, hajde da se svi sprdamo sa svime što je napisala, a za tom istom  "seljankom" plačete na nastupu za jednu sliku! - branila ju je jedna korisnica.

- Rado, ti si nešto najbolje što se Tviteru dogodilo u poslednje vreme, - Nekrunisana kraljica Tvitera, - Devojčice, polako postaješ ikona - 

O buri koju je izazvala u javnosti, pevačica se kratko oglasila i prokomentarisala čitavu situaciju.

Antonio Ahel/ATAImages
 

– Ja sam tu da postojim, a sve o čemu tvitujem nosi sa sobom iskrenu i čovekoljubivu želju da se nekako dopre do svesti ljudi. Ipak, na štetu svih nas, često se sve završava nekim ironičnim, omalovažavajućim ili ponižavajućim komentarima, bez ikakve želje da se dopre do poruke i smisla. U tom slučaju mislim da smo promašili poentu, a svako bavljenje promašenim komentarima je uzaludno kopanje po smeću u kom svakako ništa korisno, zdravo, ni pozitivno niko nikad nije našao – rekla je pevačica za Objektiv.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike