Nepoznati detalji života Rade Manojlović: Komšiluk razotkrio pevačicu, ispričali sve o porodici i Harisu

06.09.2021

21:38 >> 21:47

0

Neke stvari o njoj javnost nije znala, ali su sada isplivale, a svi čekaju pevačicinu reakciju

Nepoznati detalji života Rade Manojlović: Komšiluk razotkrio pevačicu, ispričali sve o porodici i Harisu
Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

Radmila Rada Manojlović oduvek je isticala koliko je ponosna na svoje rodno mesto, selo Četereže. Od prvog intervjua koji je dala, pevačica je pominjala kraj odakle je došla, a i sada neretko tamo provodi vreme. Kako se čini, njen komšiluk ima samo reči hvale za nju.

Tik uz njenu kuću živi njena komšinica, koja joj je inače rođaka. Ona je otkrila detalje koje javnost nije znala o Radi.

pročitajte još

– Rada je meni familija, unuka od strica. Njen otac Rade mi je bratanac. Jako su dobre i Rajka i njena sestra Maja, samo što Maja nigde ne radi, pa je Rada izdržava, šta ćeš, mora, sestre su. Bila je Rada ovde pre nekih mesec dana, najduže je bila prošle godine sa Harisom, dok je bio karantin, i od tada on više nije dolazio. Javljao mi se stalno sa sprata. Dolazili su stalno na kafu, samo čujem Harija kako me zove i kaže: ‘Hajde, baba Rado, da jednu rakiju popijemo!’ Rekla sam mu da ne mogu, jer pijem lekove (smeh). Voli da zapeva ona i tu po kraju, čula sam da je bila skoro na nekoj svadbi u Porodinu, voli, šta će, to je njen kraj sve – ispričala je baka Rada i otkrila da su netačne priče da pevačicin tata ne voli zeta:

– Znam za te priče, ali nije to baš tako. Ako ga Rada voli, ne može Rade da ga mrzi. Ne meša se on u njene izbore, dobra su deca, ali eto… Rade želi da se ona uda što pre, da ima neko detence, unuče, ali Rajka sve čeka nešto. Sad je u Bosni kod njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Kako kaže, najteži period u Radinom životu bio je kada joj je preminula majka.

– Rada je bila odličan đak. Kad im je majka umrla, to je sve poremetilo za ceo život, nije to lako, dok je gledala majku kako joj je umirala u bolnici. Teška bolest, mlada je umrla, namučila se – prisetila se Rada.

Iako mu je ćerka poznata pevačica, njen otac i maćeha se ne libe da pazarnim danima prodaju po lokalnim pijacama.

– Kakvo imanje je ona prodala? To imanje je njen otac kupio od mene, ja sam prodavala svoje imanje. Ni ar zemlje ona nije prodala, pričala je ona da je kriza i da je kupovala, a da sad mora da prodaje jer nema šta da jede, ali nije ništa od toga uradila. Rade sad obrađuje tu zemlju, sve je ostalo u familiji. S Radetom tu živi i supruga Suzana, Radina maćeha. Mnogo dobra žena, vredna, super se svi slažu. Dok je trajala korona, Rada nije imala šta da jede, maćeha joj je slala pakete za jelo u Beograd i Maji u Požarevac. Sad želi stan da kupi, neće više da iznajmljuje, rekla mi je da svaki dinar sad čuva da kupi stan. Rade i njegova žena rade po pijacama, četvrtkom u Žabarima, subotom u Aleksandrovcu, nedeljom u Simićevu. Prodaju toalet-papir, kozmetiku, kalendare, neke njene đinđuve-minđuve, deterdžente i tako to – zaključila je baka Rada za Kurir.

Rada Manojlović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Komšinica Vera je takođe imala samo reči hvale za Manojlovićevu.

– Ona je bila primer za svu decu još kao mala, ponos našeg sela. Sredila je kuću, obezbedila sve, i to s mukom. Majčina smrt joj je teško pala. Moja unuka Slađana i ona su se družile još od malih nogu, dolazila je kod nas u kuću sa sestrom na unukin rođendan. Bile su sve jako dobre drugarice. Inače, Rada je talenat nasledila od oca, on je jako lepo pevao isto. Snimio je i jednu ploču, zvala se ‘Četereže moje, selo malo’. I njen brat Nenad isto, to joj je brat po ocu. I Maja jako lepo peva, ali se stidi i neće da se bavi time – otkrila je komšinica.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike