Rada Manojlović preležala koronu! Pevačica otkrila kakve je simptome imala

04.09.2021

11:37 >> 11:45

0

Manojlovićeva je 25. avgusta napunila 36 godina, a za naš portal je izjavila da je za svoj rođendan bila pozitivna na koronavirus

Rada Manojlović preležala koronu! Pevačica otkrila kakve je simptome imala
Copyright Rada Manojlović, ATAImages/ Antonio Ahel

Pandemija koronavirusa traje više od godinu dana, a kandžama opakog koronavirusa podlegla je pevačica Rada Manojlović. Kako 24sedam saznaje, ona je, na svu sreću, prošla sa blažim oblikom korone i sada se dobro oseća.

Naime, pevačica je pre nedelju dana preležala koronavirus, a sada se polako oporavlja i jača imunitet kako bi mogla sa publikom da se druži. Ona nam je priznala da nije imala jake simptome, te da je jedino izgubila čulo mirisa.

Antonio Ahel/ATAImages

– Nisam više pozitivna na koronu. Imala sam je za rođendan. Prošla sam bez simptoma, samo miris nisam imala, hvala Bogu – rekla je Rada za 24sedam.

Na društvenoj mreži Instagaram, Rada je za svoj divan dan objavila fotografiju sa sestrom Marijom, koja je po svemu sudeći imala koronu u periodu kada i pevačica, te su zajedno bile u karantinu.

Manojlovćeva je putem društvene mreže Instagram najavila predstojeće nastupe, što je samo znak da se oporavila i da se spremna za druženje sa fanovima.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike