Isplivala prepiska Rade Manojlović i Milana Stankovića! Bivši ljubavni par četuje na društvenim mrežama (FOTO)

21.09.2021

12:41 >> 14:07

0

Autor: D. Božović

Nekadašnji finalisti Zvezda Granda” su i nakon raskida ostali u korektnim odnosima

Isplivala prepiska Rade Manojlović i Milana Stankovića! Bivši ljubavni par četuje na društvenim mrežama (FOTO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Krsto Vulović

Pevači i nekadanji finalisti takmičenja „Zvezda GrandaRada Manojlović i Milan Stanković postigli su zavidan uspeh na muzičkoj sceni. Poznato je i da su često bili glavna tema medija jer su imali ljubavnu romansu.

Naime, tokom takmičenja su se zbližili, a onda su sevnule varnice na zajedničkoj letnjoj turneji u Crnoj Gori 2008. godine kada su ozvaničili svoju vezu. Bilo je lepo, turbulentno i zabavno, ali nisu opstali do danas. No, bez obzira na sve, njih dvoje su i nakon raskida ostali u korektnim odnosima, što dokazuje i njihovo najskorije dopisivanje na Twiteru.

Milan Stanković, Printsceen Twiter/Milan Stanković

– Danas sam izašao iz kuće i živ sam – napisao je Milan, a nedugo zatim usledio je i Radin komentar.

– Ahahahaha, nije moguće, vrati se brzo unutra, upali tv, otvori sve portale i videćeš da je to što ti radiš nemoguće, bukvalno podvig – napisala je Manojlovićeva, na šta joj je Milan odgovorio:

ATAImages/Krsto Vulović

– Ja sam izgleda specijalno hrabar kad nisam umor na ulici niit ubio nekoga oako nemaskiran i opasan po okolinu – dodao je Stanković.

Podsetimo, Rada i Milan su usled velikog pritiska medija u martu 2009. godine raskinuli, da bi se već u avgustu iste godine pomirili, a onda su počeli da žive zajedno, međutim ni to nije dugo potrajalo. Mnogi su ih optuživali da je njihova veza samo marketinški trik.

Rada Manojlović, Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Rada već duži niz godina uživa u skladnoj vezi sa Harisom Berovićem, ali o njihovom odnosu ne priča često u javnosti.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike