"Oprostiću mu na demenciju" Keba tvrdio da je stvorio karijeru Cece Ražnatović, ona mu ovako odbrusila

03.10.2021

17:50

0

Pevačica je otkrila kako je zaista došlo do toga da njih dvoje snime duet

"Oprostiću mu na demenciju" Keba tvrdio da je stvorio karijeru Cece Ražnatović, ona mu ovako odbrusila
G.G., Antonio Ahel/ATAImages

Otkako je Svetlana Ceca Ražnatović postala članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", ne prestaje da se priča i piše o njoj. Ono što je najzanimljivije jeste šta se događa u emisijama, pa smo tako bili svedoci njenih rasprava sa Draganom Stojkovićem Bosancem, a sada je Saša Popović možda napravio novi estradni rat.

Naime, Saša je zamolio Cecu da ispriča kako je došlo do toga da ona snimi duet sa Draganom Kojićem Kebom, a kada je rekao da je pevač izjavio da je on zaslužan za njenu karijeru, pevačica se iznervirala.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Je l' mogu ja da ispričam kako je došlo do dueta s Kebom? Je l' mogu? - pitao je Saša Cecu.

- Može, naravno - odgovorila je Ceca.

- Pričam ja s Kebom i kažem mu: 'Snimio si duet s Cecom 'U snu ljubim medna usta', kako je došlo do toga?', a on kaže meni: 'Molila me je Ceca da snimimo duet i ja sam joj pomogao da napravi karijeru!' - u dahu je otkrio Popović.

- Meni su svi pomogli da napravim karijeru, samo ja nisam učestvovala u istoj - kazala je Ceca.

- Ne, ali ozbiljno, on mi je rekao da je odmah pristao i da mu je toliko drago što si posle te pesme napravila karijeru. Je l' to tako bilo stvarno ili nije? - bio je radoznao Saša.

- Piši tužbu - dobacila je Marija Šerifović, aludirajući na sudski postupak koji je Ceca podnela protiv Aleksandra Milića Milija.

- Gotov je - odgovorila joj je Ceca kroz smeh, a onda iznela svoju stranu priče.

,,Zvezde Granda" printscreen
 

- Naravno da nije bilo tako. Keba je imao tada tu pesmu i ponudio mi ju je. Ja sam tada bila devojčurak, to je 1990. godina. Snimili smo pesmu, i ta pesma se i dan-danas peva i zaista je lepa. Ali šta da radimo? Ako je Keba tako rekao, oprostiću mu na demenciju - bila je oštra Ceca.

Da li će zbog ovoga reagovati Keba ili ne, ostaje da se vidi.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti