Ovo je Cecin brat koji je zaveo pola estrade! Bio i sa Džidžom, pa se zato Bosanac okomio na koleginicu?

01.10.2021

09:47

1

Autor: M. Gudžulić

Milan Marinković je ljubio mnoge poznate dame, pa tako burnim ljubavnim životom često punio novinske stupce

Ovo je Cecin brat koji je zaveo pola estrade! Bio i sa Džidžom, pa se zato Bosanac okomio na koleginicu?
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Cecin brat od ujaka, Milan Marinković, pravi je zavodnik na estradi. Bio je s nekoliko poznatih dama i tako punio novinske stupce prilično burnim ljubavnim životom. S druge strane, on je ono što povezuje Ražnatovićevu i Džidžu, ćerku Dragana Stojkovića Bosanca - pa se zato veruje da je ujedno i koren sukoba nastalog između članova žirija šoua „Zvezde Granda".

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Aleksandra Stojković Džidža

Naime, dobro obavešteni izvor je jednom prilikom ispričao kako Bosanac ne može da prežali što on nije stupio u brak s njegovom ćerkom.

- Dragan je tradicionalan, prek i ozbiljan čovek. Svi se sećamo koliko mu je bilo neprijatno, teško i koliko je mrzeo to što je bio u žiriju kada mu se ćerka takmičila. Ona se publici predstavljala u vrlo atraktivnim izdanjima sa slobodnim koreografijama... Uprkos tome, Džidža je njegova mezimica i on se teško bori s tim da ona ima momke. Verovao je da je veza između nje i Milana bila ozbiljna, nadao se njihovom braku i familijarnom odnosu sa Cecom. Do toga ipak nije došlo, a za krah ljubavi Dragan krivi isključivo Cecinog brata - rekao je za „Alo", a prenosili su domaći mediji, pišući o vezi para koja je trajala svega četiri meseca. 

 

 

Bila je naizgled idilična, ali ispunjena trzavicama. Navodno, nekoliko puta su raskidali, a onda i rešili da definitovno stave tačku na svoju ljubav. Nisu se često viđali zbog posla, ali i ljubomora se „potkrala u čitav miks".

Sara Trajanović

Sa manekenkom Sarom Trajanović upoznao se na žurki koja je bila priređena za učesnike „Farme 5". Bio je toliko očaran da je zbog nje bio navodno ostavio dugogodišnju devojku.

Gabrijela Pejčev

Pevačica Gabrijela Pejčev, takođe, nije krila koliko joj je lepo sa njim, iako se trudila da u javnost ne iznosi detalje svoje pribvatnosti.

 

 

- Istina je, u vezi sam sa Milanom. Zaljubljena sam i lepo mi je, ali ne želim više da komentarišem svoj privatni život - rekla je jednom prilikom ona.

Šuškalo se...

Jedno vreme, pričalo se i da je bio i sa pevačicom Majom Nikolić i to u isto vreme kada je bio i sa Trajanovićevom. Tada, izbio je i skandal kada je Maja na proslavi rođendana poznatog beogradskog biznismena manekenku prvo polila šampanjcem, a zatim i gađala čašom, pisali su mediji. Razlog svađe je Cecin brat Milan koji je navodno bio u vezi sa obe... Nakon što je popila nekoliko čašica i opustila se, Maja je uzela mikrofon i prišla stolu za kojem su sedeli Milan i Sara i počela da mu peva. Lepotici se to nije posebno dopalo pa joj je navodno odbrusila: „Hajde, sklanjaj se odavde!"

U poslednje vreme se, međutim, ne pojavljuje tako često, a dugo nije ni „upecan" sa nekom devojkom sa scene.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike