Popović poručio članicama žirija da su babe, sebe uporedio sa mamutom

03.10.2021

13:54

0

Direktor „Zvezda Granda” često se našali sa poznatim muzičkim imenima u studiju kako bi atomosfera bila što bolja

Popović poručio članicama žirija da su babe, sebe uporedio sa mamutom
Saša Popović, Antonio Ahel/ATAImages

Sinoćna emisija „Zvezda Granda” iznedrila je nove talente, ali i nove sukobe mišljenja članova žirija. Tenzija u studiju je nastala onog trenutka kada se na sceni pojavila kandidatkinja Vina Živojinović, koja ima 37 godina i predstavila se pesmama „Dodirni me” i „Kolačići”, a njenom izvedbom žiri nije bio zadovoljan.

Već tokom prve pesme svi članovi žirija osim Cece pripremili su se da daju panik taster te je Viki Miljković sugerisala i svojoj kumi Ceci Ražnatović da uradi isto.

Printscreen YouTube/Zvezde Granda
 

- Molim te Ceco! - govorila je Viki.

Nakon što se zid podigao, Saša Popović je zamolio takmičarku da se predstavi, a kada je na pitanje koliko ima godina odgovorila sa „puno”,on je svojim komentarom izazvao komešanje među članovima žirija.

- Nije to puno! Šta da kažu ove babe onda u žiriju? Ana Bekuta prešla šest banki, Snežana 62, ja spadam u grupu mamuta, to ne računajte. Bosanac i ja smo 1800 i koje godište - rekao je Saša, a njegov komentar nije prijao ženskom delu žirija, te je Ceca odmah morala da reaguje.

- Babe smo svojim unučićima, a ne tebi Popoviću! - rekla je Ceca.

Printscreen YouTube/Zvezde Granda
 

Žiri je konstatovao da Vina mora da još vežba kako bi ostvarila bolje rezultate, a Snežana Đurišić je dodala da nikad nije kasno za uspeh. 

- Ti još malo kad pređeš 40 možeš kod Žike - rekao je Popović koji nije mogao da ostane uzdržan.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti