Urnebesne slike iz aviona! Kaća i Gobelja krenuli na medeni mesec? (FOTO)

04.10.2021

10:38

0

Autor: Marija Mitić

Nakon što su jedno drugom izrekli sudbonosno "da" i zavetovali se na večnu ljubav, pevačica i fudbaler odlučili da otputuju

Urnebesne slike iz aviona! Kaća i Gobelja krenuli na medeni mesec? (FOTO)
Copyright Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Foto: G.G./ ATAImages

Nakon što su jedno drugom izrekli sudbonosno "da" i zavetovali se na večnu ljubav, pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić odlučili su da otputuju.

Njih dvoje su jutros podelili fotografije sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", iz aviona, ali nisu otkrili kuda su se uputili - da li je u pitanju medeni mesec ili možda putuju nekim drugim povodom.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Printscreen Instagram/ katarinagrujicdoll
 

Ono što je urnebesno jeste način na koji je Gobeljić na lice stavio zaštitnu masku, što je Katarina morala da zabeleži kamerom svog telefona. Naime, dok je pevačica držala masku gde i treba, preko usta i nosa, fudbaler je odlučio da njom pokrije oči, verovatno pokušavajući da zaspi.

- Zanimljiv bračni par - napisala je Kaća ispod ove objave uz emotikon koji plače od smeha.

Printscreen Instagram/ Katarinagrujicdoll
 

Kako se čini, Katarina je prilično aktivna trudnica budući da je odlučila da putuje u sedmom mesecu trudnoće, a pored toga ona je do nedavno i nastupala.

Pre samo nekoliko dana, po prvi put je pozirala u uskoj haljini u kojoj se oslikao njen trudnički stomak, a ovom fotografijom pobrala je mnoštvo pozitivnih komentara na račun izgleda, koji je i u trudnoći besprekoran.

 

 

Podsetimo, Katarina i Marko su se venčali 30. avgusta, u krugu najbližih prijatelja i porodice, dok veliku svadbu i crkveno venčanje planiraju za jun naredne godine. Inače, gospođa Gobeljić nosi devojčicu i planira da joj da ime Katja.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike