Uvek zaboravim da dodam Gobeljić! Trudna Katarina Grujić nikako da se navikne na novo prezime

19.09.2021

14:12 >> 15:37

0

Autor: D. Božović

Pevačica je otkrila kako izgleda njen bračni život, te da je istinski srećna sa svojim životnim saputnikom

Uvek zaboravim da dodam Gobeljić! Trudna Katarina Grujić nikako da se navikne na novo prezime
Copyright Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Foto: G.G./ ATAImages

Pevačica Katarina Grujić nedavno se zaklela na večnu ljubav svom partneru Marku Gobeljiću, a intimno svadbeno venčanje napravili su na velelepnom imanju Nataše Bekvalac u Čeneju.

Katarine ne krije da se još uvek privikava na novo prezime, te da često zaboravi da doda i Gobeljić.

Kaća i Marko Gobeljić 24sedam/Katarina Mihajlović/Instagram

– Nisam se navikla, jer sam sad promenila i dokumenta, uvek kad se potpisujem se zbunim, uvek zaboravim da dodam na kraju i Gobeljić. Marko je jako razuman, i sam je predložio da sačuvam svoje i dodam njegove prezime, zna da se bavim ovim poslom. Da je drugačija situacija, da se ne bavim javnim poslom, uzela bih samo njegovo prezime, ali sada je Grujić Gobeljić – priča pevačica, pa dodaje:

Katarina Grujić Instagram screenshot

– Ja sam u braku već dve nedelje, ali mi živimo zajedno od januara, tako da se ništa nije promenilo, ali možda je sad i lepše. Imala sam osećaj da je dečak, ali ipak je devojčica i odlučili smo da je nazovemo Katja. Nekako to ime baš ide uz mene, ali i prezime Gobeljić – rekla je Katarina.

Pevačica je objasnila da joj je ova godina veoma lepa, verila se, udala se, a potom i saznala da je u blagoslovenom stanju.

– Istinski sam srećna, sada sam na svim poljima ostvarena. Našla sam srodnu dušu, udala sam se i nadam se da će tako ostati do kraja života. Meni su uvek  zdravlje i sreća bili najbitniji, sada toga imam na pretek – otkriva pevačica.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Foto: G.G./ ATAImages

Kaća je otkrila i kako se upoznala sa Gobeljićem i čime ju je osvojio.

– Ja sam patrijarhalno vaspitana, moji roditelji su dugi niz godina zajedno i uvek sam pričala da ako se budem udala, udaću se samo jednom. Marko je ispunio sva moja očekivanja. Započeli smo pre svega neki drugarski odnos, ali odmah su se prepoznale varnice i da nečega tu ima. Počeli smo da izlazimo, da se upoznajemo, i kako nas je poslužila prilika, uplovili smo u vezu. Istog smo karaktera, možemo da planemo u sekundi, ali kod nas nema tih nekih ozbiljnih svađa. Imamo slična razmišljanja kada su razne teme u pitanju, u stanju smo da pričamo do jutarnjih sati. Nikad nam nije monotono, što je najvažnije. Zaista velika podrška i ljubav – zaključuje Katarina u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike