Kaća je imala dobar razlog što je ćutala o trudnoći, a onda otkrila detalje crkvenog venčanja s 500 zvanica

20.09.2021

17:31 >> 17:46

0

Kako kaže, živi za dan kada će i pred Bogom izgovoriti sudbonosno da

Kaća je imala dobar razlog što je ćutala o trudnoći, a onda otkrila detalje crkvenog venčanja s 500 zvanica
Copyright Katarina Grujić ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Grujić nije skidala osmeh sa lica govoreći o svadbi tokom gostovanja u jednoj emisiji. Novopečena gospođa Gobeljić, koja je već i u drugom stanju, sada se zajedno sa suprugom raduje prinovi o kojoj nije pre želela javno da razgovara – dok se ne uveri da je sa bebom sve u redu.

Pročitajte još:

– Dosta puta sam pogrešila i opekla sam se, za ovih deset godina koliko sam na sceni. Bila previše iskrena i sve sam davala na tacni. Pitali su me zašto nisam istog trnutka javila medijama da sam trudna. Zašto bih morala odmah da otkrijem? U normalnom svetu trebalo bi to da se krije neki period, dok se ne urade svi testovi, da sve bude u redu sa bebom… Ne bih sigurno krila devet meseci, ali mislim da i javne ličnosti imaju pravo na neku intimu i privatnost – pričala je ona u „Premijeri – Vikend specijalu”, pa nastavila o crkvenom venčanju koje jedva čeka, a koje je u planu za iduću godinu.

– …Sledeće godine biće i crkveno venčanje i biće sigurno 400, 500 zvanica i jedva čekam. Živim za taj dan da se drugi put udam – nasmejala se Kaća.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike