Ovde će Kaća i Gobelja da započnu porodični život! Kupili stan od 400.000 evra: Prve komšije im Brena i Nole!

27.09.2021

08:55

0

Iako imaju malo vremena, jer će se pevačica uskoro poroditi, nisu želeli da išta prepuste slučaju - po njenim željama i zamislima, urađene su i posebne izmene

Ovde će Kaća i Gobelja da započnu porodični život! Kupili stan od 400.000 evra: Prve komšije im Brena i Nole!
Katarina Grujić i Marko Gobeljić Instagram screenshot - Copyright Katarina Grujić i Marko Gobeljić instagram

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić, koji su se nedavno venčali u tajnosti, te očekuju i ćerku Katju, kupili su stan u ekskluzivnom novobeogradskom naselju u koji će se useliti sledećeg meseca. Izvor blizak pevačici za „Alo" je otkrio detalje luksuzne nekretnine u kojoj će porodica Gobeljić-Grujić navodno otpočeti svoj život, u čak 100 kvadrata koja će dekorisati s velikom pažnjom. 

U naselju gde su pazarili nekretninu, inače, žive još i Saša Kovačević, Milica Pavlović, Steva Anđelković, Milica Todorović, Filip Krajinović i mnogi drugi, s tom razlikom što su se Kaća i Gobelja odlučili za stan u kuli ovog kompleksa. Za njega, bili su izdvojili 400.000 evra - ima dva kupatila s italijanskom keramikom i sanitarijama od kojih je jedno vezano za njihovu spavaću sobu, prostran dnevni boravak sa spuštenim plafonima, dve spavaće sobe, dečiju sobu, posebnu prostoriju za garderober i terasu koja se prostire duž celog stana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gobeljic (@gobeljamg7)

 

Kupili su čak i dva garažna mesta, jer svako od njih ima svoj automobil, dodao je izvor. 

Ništa nisu prepustili slučaju

I bez obzira na to što imaju malo vremena jer će se Kaća uskoro poroditi, nisu želeli da išta prepuste slučaju - prema daljim navodima, po pevačicinim željama i zamislima u stanu su urađene posebne izmene.

Investitori su joj, naravno, izašli u susret, a baš to je i podiglo cenu stana. Posebne zahteve imala je što se tiče rasvete u stanu, a najviše pažnje posvetila je sređivanju sobe za svoju mezimicu. Za kupovinu ove nekretnine bila je presudna lokacija i sam koncept organizacije naselja, što je Grujićevu posebno oduševilo.

U pomenutoj kuli nešto pre Katarine i Marka, inače, stanove su kupili Novak Đoković, te Lepa Brena i Boba Živojinović. Oni će im bili prve komšije u zgradi koja bi trebalo da bude najviši stambeni prostor u Beogradu. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike