„Da se ne naljute ljudi": Katarina Grujić posle crkvenog venčanja planira trodnevno veselje!

19.09.2021

16:03 >> 18:58

0

Trenutno, ona uživa u drugom stanju i zajedno sa suprugom Markom Gobeljićem željno iščekuje prinovu

„Da se ne naljute ljudi": Katarina Grujić posle crkvenog venčanja planira trodnevno veselje!
Copyright Katarina Grujić Gobeljić ATAImages/Antonio Ahel

Novopečeni bračni par, pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić, jedva čekaju dan kada će se ostvariti kao roditelji. Posle romantične ceremonije u Čeneju, tokom koje je Kaća na svoje dodala muževljevo prezime, par svakako planira i crkveno venčanje, a prema njenim rečima – i trodnevno veselje, „da se ljudi ne naljute”.

Pročitajte još:

Inače, odnedavno gospođa Gobeljić nosi devojčicu i planira da joj da ime Katja, a tokom gostovanja u „Premijeri – Vikend specijalu” gde se pojavila u crnom pa tako ipak prikrila stomačić od znatiželjnih pogleda, naglašava kako smatra da poznati i te kako imaju pravo na intimu, te da blagosloveno stanje neki period i treba da se krije.

– Neki period treba da se krije. Ne bih krila do devetog meseca, ali javne ličnosti imaju pravo za intimu, ne mora sve istog trenutka – kaže Kaća.

Katarina Grujić Gobeljić, Printscreen ,,Premijera – Vikend specijal”

Velika svadba tek na pomolu

– Mi smo se dogovorili da tu bude par prijatelja, nije to moglo da stane u jedan dan, odlučili smo se za pet ljudi. Da se ne naljute ljudi, 2. juna će biti svadba i tu će biti svi pozvani…. Za taj dan je sve bilo romantično, nežno, znala sam da je to dan samo za mene, da mogu da budem baš ono što jesam. Bilo je jako emotivno, bilo je suza kada me tata otpratio do Marka… Crkveno venčanje biće sledeće godine i velika žurka, sigurno tri dana. Kuma Andreana je bila najveselija, znamo se godinama, uvek smo bile jedna za drugu, iskreno se radovala svim mojim lepim stvarima, to je bilo najlogičnije, da ona bude moja kuma – pričala je ona, pa zatim dodala kako je sada istinski srećna, jer je ostvarena na svim poljima.

Katarina Grujić Gobeljić ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike