Mirjana Antonović o druženju sa Brenom, udvaračima sa estrade i Miroslavu: On voli našeg sina

01.10.2021

18:45

0

Ona je u opširnom intervjuu za 24sedam otkrila kako je izgledao susret sa Ilićem posle dužeg vremena, progovorila o upoznavanju sa njim i da li se kaje što je dobila dete sa pevačem, kao i u čemu joj je regionalna zvezda najveća podrška

Mirjana Antonović o druženju sa Brenom, udvaračima sa estrade i Miroslavu: On voli našeg sina
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U utorak je u Palati pravde održano ročište na kom su se ponovo sreli Miroslav Ilić i Mirjana Antonović, koja već godinama pokušava da dokaže je pevač otac njenog sina Devina. Miroslav odbija da uradi DNK test, kojim bi se dokazalo da li je ili nije otac deteta, a zbog toga, kako je Mirjana tvrdila, sud će doneti odluku na osnovu priloženih dokaza i izjava svedoka. Ročište je bilo zatvoreno za javnost, a Mirjanin advokat je rekao da još uvek ništa nije gotovo.

Na ovom ročištu se sa Mirjanom pojavila i njena prijateljica Lepa Brena, koja već godinama ne razgovara sa Ilićem zbog celokupne situacije. Iako je planirala da se vrati u Ameriku, gde živi sa sinom, Mirjana je odlučila da produži boravak na nagovor prijateljice, a za 24sedam je otvorila dušu i otkrila detalje koje do sada nije ispričala u javnosti. Ona je progovorila o poznanstvu sa Brenom, priznala da li se kaje što je bila sa Miroslavom, ali i ko joj se još od poznatih muškaraca udvarao.

ATAImages/Antonio Ahel
Lepa Brena, Mirjana Antonović, Miroslav Ilić

Da li se, u emotivnom smislu, ovo suđenje za vas razlikovalo od prethodnih dolazaka u Srbiju?

- Malo me je iznenadilo kada sam videla Miroslava, samo zbog toga što se ranije nije pojavljivao. Zadovoljna sam ovim dolaskom zbog toga što prvi put vidim zračak mogućnosti da i ovim mukama dođe kraj, a i imam potpuno poverenje u mog advokata Vilijama Paspalovskog.

Koliko ste, zapravo, bliski sa Brenom i kako ste se upoznale?

- Brena i ja gajimo naše prijateljstvo već godinama. Nju sam upoznala preko Miroslava. Išla sam sa njima i orkestrom "Slatki greh" na mnoge turneje. Prošle smo čitav svet, a ona i ja smo bile jedine žene među tolikim muškarcima. Normalno da se prijateljstvo polako razvijalo. Ja sam, sa druge strane, poznavala Bobu, njenog supruga, pre nego što su se oni upoznali. Štaviše, ja sam njemu predložila da bi mu Brena bila idealan partner. Drago mi je što se dokazalo da sam bila u pravu. Doletela sam iz Amerike da prisustvujem njihovom venčanju i zbog toga sam bila presrećna. Kasnije su Boba, Brena, njena sestra Faketa i mala Diana bili moji gosti u Njujorku, gde se i naš Stefan rodio. Devin je tada imao pet godina i obožavao je bebu Dianu i pomagao Faketi da je kupa svake večeri. Stefana je obožavao i stalno ga je ljubio. Bio je presrećan što je imao dve bebe u kući, a on je kao stariji vodio brigu o njima. Boba je svakog dana kuvao, ja dođem sa posla, a na stolu nas čeka četiri vrste jela. Bila su to lepa vremena.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Kako vam pruža podršku Brena?

- Često Devin ume da nazove Brenu ako mu treba savet. Žena je stabilna, inteligentna, iskusna, tako da je umela da ga smiri i daje mu dobre savete. Devin je imao prednost što je bio poseban i umiljat. Uspevao je da pridobije više majki. Jedna od njih je bila i moja prijateljica Meri Miljković i još nekoliko njih u Americi. Postali smo bliski i sa Breninom sestrom Faketom, koja živi u Kanadi, takođe jedna divna žena. Ja čuvam i cenim naša prijateljstva. Sve se to nije tek tako zbilo. U životu većinom ide po zasluzi.

Kako se provodite sa Brenom, gde ste sada na putovanju?

- Vidite i sami kakav je Brena čovek. Kada sam u Srbiji, odsedam kod Brene i Bobe. On mi je kao brat i često me pametno savetuje. Ona je imala priliku da posmatra koliko sam pod pritiskom bila ovih dana pred sud. Trudila se da mi pripremi razna iznenađenja, da se kuva hrana koju obožavam i nagovorila me je da ostanem malo duže, da me malo vodi u provod. Sad se nalazimo u Zagrebu, pa idemo dalje na njen brod. To je samo jedan mali primer. Ona se brine i za zdravlje svih nas. Ne znam samo kako sve to postigne.

Printscreen Instagram/ lepabrenaa
Lepa Brena, Mirjana Antonović

Da li se kajete što ste ikada upoznali Miroslava Ilića?

- Što se tiče Miroslava, onoliko koliko ga ja poznajem, on voli svog sina Devina, ali zbog čega ne sme to da kaže, ja ne znam. Možda vam je sada čudno, ali se ne kajem što smo bili zajedno. Naša veza je trajala dve godine i više, bili smo srećni i voleli smo se. Bila su to nezaboravna vremena i mnogo toga lepog smo doživeli. Kruna svega je naš sin Devin, za kog se može samo reći da je Božiji blagoslov kako meni, tako i drugima. On je čitav život učio da bi postigao svoj cilj i postao je vrhunski lekar u Americi. To nimalo nije lako. Veoma je skupo, a da ne pominjemo njegovo odricanje i požrtvovanje.

ATAImages/Antonio Ahel
Miroslav Ilić, Mirjana Antonović

Šta vam je najstresnije u životu bilo kao majci?

- Živela sam mnogo godina u strahu kada će doći momenat da Devin sazna da mu je Miroslav otac. Hvala Bogu, on je to stoički podneo. Žao mi je samo što je moja muka sada prešla i na njega. 

Da li bi u nekim stvarima bio drugačiji da je odrastao i pored biološkog oca?

- Mislim da je Devin ostao i rastao uz Miroslava, ne bi uspeo da postigne sve što je uspeo. On je muzikalan i mislim da bi ga povukla ta vrsta života. Kafane, društvo i estrada. Moraš biti veoma stabilna i zrela ličnost da te taj, nimalo lagan život, ne proguta.

Kao lepoj ženi, da li vam se sa estrade još neko udvarao?

- Bilo je dosta udvarača od strane naših legendarnih zvezda, kao na primer Toma Zdravković, Kićo Slabinac, legendarni glumci i drugi, da sad ne nabrajam. Od njih sam dužu vezu imala sa Miroslavom i Slabincem. Iz veze sa Kićom rodila se najslušanija pesma bivše Jugoslavije "Zbog jedne divne crne žene". Kasnije se iz veze sa Miroslavom rodio naš sin Devin.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike