Lepa Brena o susretu sa Miroslavom Ilićem na sudu: Komunicirali smo preko sudije (FOTO/VIDEO)

28.09.2021

13:09

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica je bila na ročištu kao svedok, a nakon što su izašli sa advokatom iz Palate pravde, obratili su se medijskim ekipama

Lepa Brena o susretu sa Miroslavom Ilićem na sudu: Komunicirali smo preko sudije (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam

Lepa Brena, Mirjana Antonović i njihova prijateljica Mersa Miljković napustile su Palatu pravde, nakon što su se susrele u sudnici sa Miroslavom Ilićem.

Mirjana, koja godinama želi da dokaže da je njen sin Devin i sin Miroslava, bila je u društvu advokata nakon ročišta. On je rekao da je proces održan "bez nekih strasti".

- Ne možemo da dajemo nikakve izjave, suđenje je zatvoreno za javnost - rekao je advokat, a na pitanje da li zadovoljan današnjim suđenjem, dodao da ono "još nije završeno". Na konstataciju da se pevač prvi put pojavio, kaže da je sve održano normalno.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Sve je zanimalo kako je izgledao Brenin susret sa kolegom, koja je bila svedok danas. Na pitanje kakva je bila komunikacija između nje i Miroslava, pevačica je rekla:

Antonio Ahel/ATAImages
 

 

- Komuniciram sa svima, nemam problem, ali smo komunicirali preko sudije, čuli ste da nam je striktno rečeno da je suđenje zatvoreno za javnost - rekla je Brena i dodala da se nada da će preko DNK uspeti da se utvrdi istina.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Pevač je oko 15 minuta pre svoje bivše ljubavnice napustio zgradu, te je kratko samo rekao da je "živ i zdrav".

Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, Mirjana Antonović, s kojom je Miroslav Ilić navodno bio pre 30 godina u vezi dok je istovremeno bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je on otac njenog sina Devina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike