Nada Topčagić o slučaju Miroslava Ilića nakon što je imao suđenje: Verujem da Devin nije njegov sin!

30.09.2021

13:39

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica naglašava da u celoj priči uopšte ne razume Mirjanu Antonović i da bi joj, kad bi imala ćerku kao što je ona, rekla „da se pokrije ušima i ćuti"

Nada Topčagić o slučaju Miroslava Ilića nakon što je imao suđenje: Verujem da Devin nije njegov sin!
Nada Topčagić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Razgovarajući o slučaju Antonović - Ilić, te neumornoj Mirjani koja i trenutno pokušava da dokaže da je čuveni slavuj iz Mrčajevaca otac njenog sina Devina, pevačica Nada Topčagić otkrila je da veruje da to nije istina, vodeći se time kako je „bila u prilici da nešto čuje, ali nije".

– Ma, ja znam Miroslava. On je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koje svi jure. Nas dvoje smo isti i dobri na hleb da nas mažeš i neka vrsta budala. Sad neće da prizna pa da mu život zavisi od toga, nema šanse. Plus, ja verujem da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme puno radili zajedno, čula bih nešto, a nisam - rekla je Nada za „Svet", prenose domaći mediji, pa dodala da joj u celoj priči Mirjana Antonović uopšte nije jasna.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Čekaj, ti svesno uđeš u neku šemu ili romansu sa čovekom za kog znaš da je oženjen, da ima porodicu i ostaneš trudna. Znači valjda da rađaš dete sebi, zato što želiš, a ne da posle 30 godina juriš nekog da prizna dete i ne odustaješ. Ja da imam ćerku kao što je ta žena, rekla bih joj ćuti, pokrij se ušima i ne izlazi iz kuće, kad ne znaš da budeš dostojanstvena do kraja. Ne znam šta ona očekuju uopšte. Da Miroslav prizna tog sina i, šta onda? Pa, on i sin se ni ne poznaju! Ti ćeš na silu da nateraš nekog da te voli i bude ti otac? - čudila se pevačica.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike