Miroslav Ilić sa bivšom ljubavnicom danas ponovo pred sudijom! (FOTO)

29.09.2021

08:45

0

Nekadašnji partneri stigli su jutros u Palatu pre devet časova

Miroslav Ilić sa bivšom ljubavnicom danas ponovo pred sudijom! (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić juče su se susreli oči u oči na sudu kako bi se dokazalo da li imaju zajedničkog sina Devina, a jutros, oko devet časova, bivši ljubavnici ponovo su se suočili.

Njih dvoje su stigli u Palatu pravde nasmejni, u pratnji svojih advokata, a Mirjana je ponovo bila u društvu svoje prijateljice Merse Miljković. Ilić se začudio kada je video novinarske ekipe, te je kratko komentarisao uz osmeh "šta je toliko zanimljivo".

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Opet ste tu? Bože! - rekao je Miroslav, iako je slučaj u vezi sa dokazivanjem njegovog očinstva godinama tema u javnosti. 

Podsetimo, dan ranije na sudu u ovom procesu pojavila se i Lepa Brena, koja je bila svedok kao prijateljica Antonovićeve. Ona je svojevremeno bila upućena u njihovu vezu, a juče je rekla za medije da očekuje da se slučaj uskoro reši.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ovo je 21. vek, nadamo se da je danas veoma lako, preko DNK, da se utvrdi da li je neko otac ili majka - rekla je Brena, dok je Mirjanin advokat rekao da je slučaj zatvoren za javnost, te da ne smeju da pričaju o ročištu.

Pevača je tužio Devin Antonović, kako bi dokazao da Ilić jeste njegov biološki otac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike