Astrološkinja mi je predvidela vezu s Mrkom! Bekuta priznaje: Sa njom se sad konsultujem o svemu!

01.10.2021

08:10

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica otkriva da u zvezde i horoskop i te kako veruje, kao i koliko je trenutno pogađa retrogradni Merkur

Astrološkinja mi je predvidela vezu s Mrkom! Bekuta priznaje: Sa njom se sad konsultujem o svemu!
Ana Bekuta ATAImages/Antonio Ahel - Copyright Ana Bekuta ATAImages/Antonio Ahel

Ana Bekuta, prema sopstvenom priznanju - otkad ima svog astrologa, ne brine više ni o čemu. Izvesna Olivera posebno ju je „kupila" pošto joj je predvidela ljubav sa Milutinom Mrkonjićem, u šta pevačica isprva nije verovala. Danas, konsultuje se sa njom u vezi sa svim važnim datumima, poslovima, koncertima...

- Imam astrologa Oliveru, koja mi jednom godišnje radi natalnu kartu. Ona mi je predvidela i ljubav sa Milutinom, iako joj ja tada nisam verovala - ispričala je Bekuta „Informeru", pa dodala kako je sigurna da će uvek biti onako kako joj Olivera kaže.

- Sa njom se konsultujem oko svih važnih poslova, kao i oko odabira datuma za neke bitne događaje. Olivera do sada nijednom nije pogrešila, i otkad imam nju, ne brinem ni o čemu. Znam da će sve biti onako kako mi je videla u zvezdama. Veoma verujem u horoskop i ovih dana sam nervozna zbog retrogradnog Merkura, koji me baš pogađa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Sa druge strane, pevačica nije htela da potvrdi za pomenute medije da je pre nekoliko dana od Mrke dobila „škodu" vrednu 25.000 evra.

- Meni je važno da imam siguran automobil, a manje je bitno ko mi ga je kupio. Mi pevači se kasno vraćamo sa nastupa i glava nam je u torbi, tako da moramo da imamo dobre automobile - bilo je sve što je rekla na tu temu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike