Bila sam kolateralna šteta! Ana Bekuta otvoreno o početku veze sa Mrkom

21.09.2021

20:07 >> 20:54

0

Autor: M. Gudžulić

Sve što je pevačica očekivala bio je mir, oslonac, a tek kasnije - ta želja joj se i ostvarila

Bila sam kolateralna šteta! Ana Bekuta otvoreno o početku veze sa Mrkom
Ana Bekuta ATAImages/Antonio Ahel

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić uživaju u ljubavi, skladnoj vezi, koju danas niko i ništa ne može da poljulja. Međutim, prema rečima pevačice tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda – Specijal”, nije bilo baš tako. Naime, pojedini tadašnji navodi teško su im padali i pravili su im probleme.

Pročitajte još:

– Ja sam očekivala mir, koji sam kasnije od njega dobila, jedno samopouzdanje, oslonac, ali je bilo toliko nemira oko nas zbog naslova i novinara. To sam najbolje tih godina osetila na svojoj koži, nekako su ostavili gorak ukus u mojim ustima, svi ti natpisi. Tek su zaćutali kada je Milutin dao ostavku na mestu ministra saobraćaja, što očito govori o tome da je to bio cilj, da sam ja bila kolateralna šteta, da je cilj bio on, da ode sa tog mesta. On je izračunao i proračuo da je najbolje to da uradi za nas da bismo dobili taj mir – ispričala je pevačica, pa dodala da danas savršeno funkcionišu.

On se meni prilagodio, a ja sam od njega učila

Ana ističe da veruje u Mrkin sud, jer je mnogo šta u životu prošao i ima iskustva.

– On se više prilagodio meni, nego što sam ja njemu. On je čovek koji je prošao mnogo toga u životu, uvek nepogrešivo proceni situaciju, a ja sam od njega učila. On je prilagodljiv, kad voli, voli i, tu smo se našli – ispričala je.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi