Videla sam je pre mesec dana: Bekuta o poslednjem susretu sa Marinom Tucaković

20.09.2021

16:22 >> 16:25

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se prisetila dragih uspomena i otkrila kako joj je autorka pravila hitove

Videla sam je pre mesec dana: Bekuta o poslednjem susretu sa Marinom Tucaković
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Ana Bekuta preko tri decenije sarađivala je sa Marinom Tucaković, koja nas je prošle noći, nažalost napustila.

Bekuta se sada u bolu zbog ovog velikog gubitka prisetila kako joj je Marina pisala tekstove za brojne hitove, među kojima je i pesma “Zavoleh te”.

Marina Tucaković, Antonio Ahel/ATAImages

– Tekstove mi je diktirala preko telefona, čak i u pola noći. Imala je takav sistem rada, ja u studiju, ona kod kuće. Sećam se kada smo snimali pesmu “Zavoleh te“, imam strofu i refren, ali nemam drugu strofu – kaže Ana i dodaje:

– Volela je da čuje kako zvuči to je što je napisala, a onda mi šuškajući onako simpatično kaže “Sačekaj pet minuta“. Uvek sam čekala, a te noći sam bila oduševljena kada mi je izdiktirala stihove “Zbog tebe sam ključala na 100 stepeni,… a Moskva i mraz kad si me ti uvredio“ – priseća se Bekuta noći kada je nastao jedan od njenih najvećih hitova.

Ana je podelila i svoje impresije o Marininoj ličnosti i rekla da je uživala u njenom društvu.

Ana Bekuta, Printscreen/ Premijera

– Uvek je bila vedrog duha, čak i u ovoj situaciji koja ju je zadesila. Volela je životinje, i pse i mačke. Širila je dobre vibracije i uvek kada odem kod nje po pesmu, odem i po tu ljubav koju je širila oko sebe. Uvek je pitala za decu i Milutina – kaže Ana i dodaje kada su se poslednji put videle.

– Videla sam je pre mesec dana kada sam išla po pesmu koju je napisala mojoj kandidatkinji – rekla je pevačica.

Bekuta se i pre ovog televizijskog pojavljivanja oprostila od Marine porukom na Instagramu.

– Dok noćas, sasvim sam sigurna, bezbrižno letiš među zvezdama, oslobođena svih ovozemaljskih boli i tuga, ja tražim reči kojima ću da se oprostim sa tobom. Ne pronalazim ih mnogo jer mi nikad nije padalo na pamet da ćeš da odeš. Da je tako nešto uopšte moguće. Moja voljena Marina, druže moj i saborče, hvala ti za svaki stih koji si mi napisala. Za svaki ovakav trenutak u kom smo gledale u istom pravcu, za svaki zagrljaj, za svaki pogled, za sve ono što si bila i zauvek otala. Zbog onog što si pisala, bila sam bolja pevačica, zbog onog što si govorila i činila, postala sam bolji čovek. Leti bezbrižno, smej se i raduj u večnosti – napisala je Bekuta i rastužila brojne pratioce i poštovaoce lika i dela Tucakovićeve.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Podsećanja radi, juče je Marina Tucaković izgubila bitku posle duge i teške bolesti u 67. godini. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC „Dragiša Mišović”, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike