Žiri "Zvezda Granda" vozi besna kola! Šerifovićeva ima i vozača, a Bekuta auto dobila na poklon (FOTO)

28.09.2021

08:01

0

Obožavaju skupa i luksuzna vozila, a od početka snimanja nove sezone provozali su nove limuzine

Žiri "Zvezda Granda" vozi besna kola! Šerifovićeva ima i vozača, a Bekuta auto dobila na poklon (FOTO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Žiri "Zvezda Granda" vozi skupocene automobile, a Marija Šerifović i Ana Bekuta su na poslednje snimanje, kako pišu mediji, došle ganc novim kolima. Evrovizijska zvezda se častila džipom BMW X5 M koji košta čak 100.000 evra, a njena koleginica iz žirija popularnog muzičkog takmičenja vozi "škodu karok" od 25.000 evra, koju joj je poklonio partner Milutin Mrkonjić.

Marija Šerifović, Foto: A.A./ ATAImages
 

Marija navodno obožava skupe i luksuzne automobile, pa se ranije dešavalo da bukvalno svu ušteđevinu potroši na nova kola. Pošto na većinu tezgi ide svojim automobilom, pred kraj leta rešila je da se časti novim džipom i kupila je BMW X5 M od 100.000 evra, naveo je izvor blizak pevačici za "Informer" i dodao da je majka Verica pokušala da je ubedi da ne troši toliko novca na kola.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

Njoj se ta ideja nije dopala, jer smatra da je njena ćerka mogla za tu svotu da pazari još jedan stan u Beogradu. Međutim, pevačica navodno nije želela da popusti, jer joj je "automobil druga kuća". Kako otkriva sagovornik, majka i ćerka su se zbog toga navodno čak i posvađale.

Razlog tome je i što su Mariji ukradena prethodno dva automobila, "tuareg 3,0 TDI" i BMW 325i, ali je mlađa Šerifovićeva ostala dosledna da će za svoje pare kupiti šta želi. Osim što je kupila nov auto, Šerifovićeva je rešila i da zaposli šofera, koji ju je i dovezao na snimanje "Zvezda Granda".

24sedam/Katarina Mihajlović
 

 

Istog dana na snimanje je novim kolima došla i Marijina koleginica Ana Bekuta, koja je "škodu karok" dobila od svog partnera Mrke. On je ranije Anu stalno vozio na snimanja, ali pošto njegovo zdravlje u poslednje vreme nije najbolje, dodaje izvor, lekari su ga savetovali da što više miruje. Zato je rešio da joj pokloni "škodu" od 25.000 evra. Tako Ana sada sama vozi i to joj nimalo nije teško. Najbitnije joj je da njen partner bude dobro.

Đorđe David, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Sudeći po automobilu koji vozi, Đorđe David je "najskromniji" član žirija "Zvezda Granda". On se pred novu sezonu takmičenja častio polovnom "opel insignijom karavan" od 10.000 evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike