Ne bih podnela kritiku! Anabela Atijas priznala da se nikada ne bi prijavila za „Zvezde Granda“, a najviše se plaši nje

28.09.2021

21:00

0

Pevačica je bila na vrhuncu karijere devedesetih godina, a danasotkriva da se ne bi usudila da svoju karijeru gradi iznova

Ne bih podnela kritiku! Anabela Atijas priznala da se nikada ne bi prijavila za „Zvezde Granda“, a najviše se plaši nje
Copyright Anabela Atijas, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anabela Atijas veliku popularnost je stekla devedesetih godina kada je bila deo sastava Funky G. Iako je na muzičkoj sceni više od dve decenije, ona priznaje da se danas ne bi usudila da karijeru počne iznova.

Atijasova je bez ustručavanja priznala da nikada ne bi učestvovala u muzičkim takmičenjima kao što su „Zvezde Granda“, a kao razlog tome je istakla da bi je trema ubila. 

Anabela Atijas, Foto: A.A./ATAImages
 

- Ne bih se usudila, sigurno bih imala tremu. Plašila bih se od svih njih u žiriju. Generalno mislim da je teško pogotovo u ovim godinama. Baš u ovim godinama je teško podneti kritiku. Razlika je u tome što mladi ljudi imaju osobinu da što ih više nego grdiš, to su bolji, a kod mene to sad drugačije radi - rekla je Anabela Atijas.

Anabela Atijas, Antonio Ahel/ATAImages
 

Ona je dala svoj sud i o članovima žirija ističući da svako od njih sedi zaslužno sedi u stolicama. Atijasova je takođe priznala da ukoliko bi se našla na toj velelepnoj sceni, najviše bi se plašila komentara jedne članice.

- Ne bih sada da izdvajam, ali bi se recimo plašila Ane Bekute. Od malena sam je doživljavala kao veliku zvezdu i za mene je uvek bila pevačka veličina - rekla je Anabela u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodala da joj energija Marije Šerifović i te kako prija, te da bi se njih dve najbolje uklopile.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Marija je definitvno po mom ukusu onako opuštena, nonšalantna. Znam je, kakva je privatno takva je i na sceni - izjavila je ona u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, mnogi su pomislili da će se popularni sastav Funky G ponovo vratiti na scenu, kada su Anabela i njen bivši suprug Gagi Đogani otpevali pesmu „Vila veštica“. Međutim, do dana današnjeg do toga nije došlo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike